Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/c/5/csm_USIL_01_600x400_a6010443be.jpg/fileadmin/_processed_/1/1/csm_USIL_02_600x400_eb4da2dc07.jpg/fileadmin/_processed_/d/0/csm_USIL_03_600x400_bdc7941568.jpg/fileadmin/_processed_/9/3/csm_USIL_04_240x320_0e977617bf.jpg

Egyetemek külföldön: Universidad San Ignacio de Loyola

Részképzés Limában az Universidad San Ignacio de Loyola egyetemén.

95%BAföG

Információk

Website www.usil.edu.pe

Tanulmány Lima, Lima, Peru

Alapítva 1995

Hallgatók 17.000, nemzetközi hallgatók: 745

Oktatás nyelve Englisch, Spanisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Universidad San Ignacio de Loyola

Avenida la Fontan , Lima, Lima, Peru

Universidad San Ignacio de Loyola

Felsőfokú tanulmány

"Emprededores que forman emprededores" 
Vállalkozó vállalkozót képez, szól az Universidad San Ignacio de Loyola mottója, amely 1995-ben alakult. Elméleti szaktudással és gyakorlati referenciával rendelkező tanári gárda dolgozik annak érdekében, hogy a hallgatók teljes mértékben kiaknázzák a bennük rejlő potenciált, különösen a gazdaság területein. Ez a vállalkozói szellem és készség a diákokra könnyen átragad.

Népszerű szakok az Universidad San Ignacio de Loyolán: 
Business, Hospitality Management, Engineering és Culinary Arts a legközkedveltebbek. A külföldi diákok pedig leginkább a Business Administration, Tourism Administration és az International Business képzéseit részesítik előnyben, hiszen itt a középpontban a nemzetközi kapcsolatok állnak.

"Semester in Lima International Program"
A hallgatók az USIL limai kampuszán 22 egyetemi képzés közül választhatnak. Mivel az egyetem támogatja a nemzetközi légkör hangulatát az oktatás spanyol és angol nyelven is folyik. A külföldi diákoknak különleges tanári odafigyelésben van részük, hisz egy professzor csupán 6 diákkal foglalkozik.

Lima fővárosi kampuszai
Nagyon jól felszereltek. A modern, mulimédiás felszereltségű konferenciatermek mellett az interaktív tanulás is teret nyer. A Campus II- on található a Postgraduate School, a  Center for Entrepreneurship, és az SME Training Center is. A helyi és nemzetközi diákok nagyon jó csereprogramokban vehetnek részt. A kampuszhoz egy 25.000 m²-es szabadtéri sportpálya is tartozik. A nagyszerű egyetemi légkörről sportrendezvények, versenyek, koncertek és fesztiválok gondoskodnak. Peru mellett Miamiban és Floridában is van kampusz.

Cusco az Inka birodalom fővárosa
1983 óta az UNESCO világörökség része. Itt található a Centro Internacional de Extension USIL - International Center. Nagyon jól felszerelt tantermek, számítógépes labor és könyvtár áll a hallgatók rendelkezésére. A városban az éjszakai élet sosem unalmas, számos kávézó és étterem várja a látogatókat. A hires inka erőd, a Sacsayhuamán a központtól 10 percre található.

Szerző: Hilka Leicht