Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/f/f/csm_EuropeanUniverityBarcelona_02_600x400_fcb7cea7d5.jpg/fileadmin/_processed_/0/4/csm_EuropeanUniverityBarcelona_01_240x320_01_93f243969a.jpg

Egyetemek külföldön: EU Business School in Barcelona

A European University a világ 20 legjobb Business School listájának tagja!

Információk

Website www.euls.es

Tanulmány Barcelona, Catalonia, Spanyolország

Alapítva 1973

Hallgatók 1.900, nemzetközi hallgatók: 1.700

Oktatás nyelve Englisch

EU Business School in Barcelona

Carrer de Ganduxer , Barcelona, Catalonia, Spanyolország

EU Business School in Barcelona

Felsőfokú tanulmány

European University 
Nemzetközi kapcsolatokat ápoló magán egyetem, amely a US- Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) akkreditált és világszerte elismert képzéseit kínálja. A 2012-es QS Top MBA rangsor szerint a legjobb európai üzleti iskolák 40-es toplistájának tagja. 

Különlegessége,
hogy a European University hallgatói az egyetemi kampuszok közül minden félévben új helyszínt választhatnak: az egyetem nem csak Spanyolországban (Barcelona), hanem Németországban (München), Svájc (Montreux és Genf), Egyesült Királyság (London), és Szingapúrban is jelen van. Minden kurzus ugyanazt a tantervet követi, és így lehetővé teszi, hogy aki az első félévet Londonban töltötte, a másodikat probélma mentesen kezdhesse Spanyolországban, megspórolva a körülményes bürokratikus kreditátviteli kellemetlenségeket.

Bachelor, Master, MBA: 
A European University néhány üzleti és gazdasági képzése angol nyelven történik. Az egyetem közkedvelt szakirányai: szabadidő és a turizmus menedzsment, üzleti számítástechnika,  számvitel és a vállalati pénzügyek, PR menedzsment, multimédia menedzsment, sport menedzsment stb. Ezenkívül lehetőség van az amerikai Nichols College képzéseire is jelentkezi, és  BBA vagy MBA nappali vagy online képzéseit elvégezve kettős diplomát szerezni.

Nemzetközi hangulat:
Nem kizárólag a képzés minősége és a tanulmányi helyek szempontjából nemzetközi az egyetem irányultsága. Közel 400 hallgatója 90 országból érkezeik évente, ami lehetővé teszi a multikulturális hangulatot és rugalmasságot.

A European University kampusza Barcelonában
A város előkelő központjában a Bonanova városnegyedében található, tehát a szemináriumok után pillanatok alatt a szabadtéri kávézók, éttermek, múzeumok vagy galériák világában találhatják magukat a hallgatók. Barcelona a Földközi-tenger kulturális metropolisza.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht