Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/1/2/csm_EUS_1_Bild_d17c3683f5.jpg/fileadmin/_processed_/5/5/csm_EUS_2_Bild_1534da1d6e.jpg

Egyetemek külföldön: EU Business School in Genf

Tölts egy félévet a European University svájci kampuszán!

Információk

Website https://www.euruni.edu/en/Campuses/Geneva/EU-Business-School-Geneva.html

Tanulmány Geneva, Svájc, Svájc

Alapítva 1973

Oktatás nyelve Englisch

EU Business School in Genf

Quai du Seujet , Geneva, Svájc, Svájc

EU Business School in Genf

Felsőfokú tanulmány

A European University nemzetközi privát egyetem, mely a U.S. Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) intézmény által világszerte akkreditált. A 2012-es QS Top MBA rangsora szerint Európa 40 legjobb gazdasági egyetemei közé tartozik. Ezért is előnyös a svájci egyetem egy részképzésének, esetleg a teljes alap illetve mesterképzésének elvégzése.

„One university – one network“
így szól a European University mottója, mely több szempontból is igazi európai intézménynek minősül. Az itt tanuló diákok minden szemeszterkezdésnél új, különböző országok kampuszai közül választhatnak: ide tartozik Svájc két nagyobb városa Genf és Montreux, továbbá a német München és a spanyol Barcelona is. Ezenkívül az egyetem jelen van London mellett Szingapúrban is. Minden kurzus ugyanazt a tantervet követi, ezért egyszerű a kampuszok  közötti kreditátvitel. Például egy Genfben eltöltött félév után a következő félév tanulmányait a barcelonai kampuszon lehet folytatni.

Alapképzés, Mesterképzés, MBA: A European University különböző képzési programokat kínál üzleti, továbbá gazdasági területeken kizárólag angol nyelven. Népszerű szakirányok közé tartoznak a Nemzetközi Kapcsolatok, Sport Management, Pénzügy és Számvitel, Humán Erőforrás. A hallgatók és docensek aránya ideális: egy tanár maximum kilenc diákkal foglalkozik.  A European University számos előnye közé tartozik a széleskörű alumni hálózat.

Az oktatási program és helyszín  mellett a diákok is gondoskodnak a nemzetközi légkörről. Több mint 400 diák 90 különböző ország kultúrájával szinesíti a kozmopolita hangulatú egyetem multikulturális légkörét.

A European University központi genfi kampusza a Genfi-tó közelében fekszik. A hallgatók a jól felszerelt könyvtár mellett a PreQuest online oktatási rendszert is használhatják. A világ legtöbb bankja Genfben található. Emellett a Procter & Gamble, Rolex, IBM, Ernst & Young valamint a JP Morgan nemzetközi vállalatainak központja is itt található. Az angol nyelven folyó tanulmányokon kívül Genfben lehetőség nyílik a hétköznapok gyakran használt francia nyelvében is elmerülni. Egy külföldi félév eltöltése a genfi European University multikulturális légkörén és nyelvi sokszínűségén túl  magas szintű oktatási programot biztosít.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht