Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/4/a/csm_Shih_Chien_-_Picture_1_69c5abdb58.jpg

Egyetemek külföldön: Shih Chien University

Tanulj féléves részképzésen a modern és egyben hagyományőrző Tajvan szigetén! Az IEC díjmentesen lebonyolítja jelentkezésed!

100%BAföG

Információk

Website www.usc.edu.tw

Tanulmány Taipei City , , Tajvan

Alapítva 1958

Hallgatók 16.000, nemzetközi hallgatók: 1.100

Oktatás nyelve Englisch, Mandarin

Shih Chien University

Dazhi St 70, Taipei City , , Tajvan

Shih Chien University

Felsőfokú tanulmány

Gyakorlatorientált tanulmányok Tajvanon

A Shih Chien University elkötelezett a gyakorlatközpontú oktatás elve mellett, mely megmutatkozik az egyes szakok összetételében és az egyetem mottójában is, mely a következő: "Knowledge is the beginning of practice. Doing is the completion of knowing." Az egyetem kínálatában a legkiemelkedőbbek az oktatási, a természettudományi és az interkulturális képzések. Az egyetem diákjainak intenzív és élvezetes képzés keretében mutatja be a modern, fenntartható és egyben hagyományőrző Tajvant.

Nemzetközileg elismert design képzés

A jelentkezők négy kar közül választhatnak: College of Human Ecology a kulturális és társadalomtudományi szakok létesítménye, College of Management, School of Liberal Education és a méltán népszerű College of Design. Az utóbbi már 2009-ben is kiemelkedő volt a Business Week szerint, de 2017-ben kiérdemelte az előkelő 18. helyezést a világ 100 legjobb design képzése közt a német International Forum Design (iF) ranglistáján.

Az iskola Tajvan ötödik legszebb kampuszát tudhatja magáénak, melyen fitneszstúdió, étterem és könyvesboltok gondoskodnak a diákok élvezetes mindennapjairól. A nemzetközi diákoknak esti képzés formájában lehetőségük van kínai nyelv tanulására, továbbá nemzetközi szakmai műhelyek látogatására is. 

Tanulj a lenyűgöző Tajpejben!

Tajvan fővárosa divatközpont, üzleti központ és a kínai hagyományok harmonikus elegye. 2016-ban Tajpej volt a világ design fővárosa. Az egyetem diákjai gazdag gasztronómiai palettából válogathatnak mindennapjaikban, az ínycsiklandó street foodtól kezdve a luxuséttermek kínálatáig minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere.

Egy Tajpejben töltött tanulmányi félév tökéletes alkalmat kínál számodra arra, hogy megismerkedj a sziget kultúrájával, fenséges hegyeivel, esőerdőivel, termálfürdőivel, tengerpartjaival és ősi templomaival. Mindemellett a tajpeji megélhetési költségek alacsonyabbak, mint más kínai nagyvárosokban, pl. Hongkongban.

Szerző: Hilka Leicht