Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/4/2/csm_SiamUniversity_01_240x320_93f7dc1fd8.jpg/fileadmin/_processed_/5/1/csm_SiamUniversity_02_600x400_d4a5f59dad.jpg

Egyetemek külföldön: Siam University

Ismerd meg a feltörekvő ázsiai gazdaságot első kézből és tölts egy külföldi félévet Bangkok színvonalas egyetemén!

100%BAföG

Információk

Website www.siam.edu

Tanulmány Bangkok, Bangkok, Thaiföld

Alapítva 1965

Hallgatók 10.000

Oktatás nyelve Englisch

Siam University

Petchkasem Road , Bangkok, Bangkok, Thaiföld

Siam University

Felsőfokú tanulmány

Siam University
Thaiföld ötödik legnagyobb magánegyeteme. A lenyűgöző 100 méter magas egyetemi épület 1965-ben épült és a metropolisz belvárosában található. A kampuszon parkok, sportlétesítmények, üzletek és éttermek is találhatóak. A Campus-Hotel a Tourismus-Management fontos részét képezi. Az egyetem 10 különböző karral rendelkezik, hallgatói létszáma pedig 15.000 fő.

Részképzések (Study Abroad) 
A Siam University hallgatói 20 tárgyból 5-öt választanak egy félévben az International Business Program angol nyelvű képzései közül. A helyszínen, csekély tandíj ellenében több tárgy is felvehető. Az egyetem legnépszerűbb képzései közé a következők tartoznak: Management of International Business, International Marketing valamint a Production and Operations Management. Az egyetem különös figyelmet fordít az ázsiai gazdasági változásokra, valamint a hazai és nemzetközi hallgatók együttműködésére. A hallgatók közötti kapcsolat kialakítását a számos egyetemi klub is ösztönzi. Az egyetem nemzetközi tanulmányi osztálya számos kirándulást szervez a nemzetközi diákok részére, melynek köszönhetően megismerhetik Thaiföld gyönyörű természeti kincseit.

Alacsony megélhetési költségek
Bangkok vonzó tanulmányi célpont. Az egyetemi kampuszon különböző lakhatási lehetőségek közül lehet választani. A Siam University féléve orientációs héttel kezdődik. A „siam“ szó jelentése szabad föld, ez a kifejezés a Thaiföldi Királyság mellett szomszédos régióira is vonatkozik.

Szerző: Hilka Leicht