Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/9/b/csm_AucklandUniversityTechnology_03_240x320_f68c2f1bee.jpg/fileadmin/_processed_/2/3/csm_AucklandUniversityTechnology_04_600x400_e862272c06.jpg/fileadmin/_processed_/d/1/csm_AucklandUniversityTechnology_02_240x320_ea1d7b2c57.jpg/fileadmin/_processed_/2/f/csm_AucklandUniversityTechnology_05_600x400_d6e570e1b3.jpg/fileadmin/_processed_/f/3/csm_AucklandUniversityTechnology_01_600x400_6b5907da3a.jpg

Egyetemek külföldön: Auckland University of Technology

Új-Zéland Auckland elit, tradícionális egyetemének legkedveltebb szakirányai a mérnöki képzések, IT valamint a design képzések.

86%BAföG

Információk

Website www.aut.ac.nz

Tanulmány Auckland, North Island, Új-Zéland

Alapítva 1895

Hallgatók 28.300, nemzetközi hallgatók: 3.700

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Auckland University of Technology

Wellesley Street East , Auckland, North Island, Új-Zéland

Auckland University of Technology

Felsőfokú tanulmány

Auckland University of Technology (AUT) 
Az egyetem számára fontos, hogy hallgatóinak megfelelő gyakorlati helyet biztosítson: az AUT különböző gazdasági és szakmai szervezetekkel működik együtt, ezenfelül oktatóinak nagy része a szakma képviselője is egyben. Ez segít a hallgatóknak az elhelyezkedésben, valamint az új fejlesztések és munkaerőpiaci változások követésében. Az egyetem szinte garancia: a mesterképzés elvégzése után Új-Zélandon az AUT-on végzett hallgatók helyezkednek el leghamarabb a diploma megszerzését követően.

Az AUT tanulmányi befektetés:
Az Auckland University of Technology Új-Zéland legmodernebb, leggyorsabban fejlődő egyeteme. 2000-ben megkapta az egyetemi minősítést, viszont működésének kezdete egészen 1895-ig vezethető vissza. Az AUT több, mint 100 éven keresztül volt Új-Zéland vezető műszaki főiskolája.

Az AUT oktatási kínálatátának sokszínűsége:
A hallgatók itt minden műszaki képzést megtalálnak: legyen szó közgazdaságtanról, számítástechnikáról, szoftverfejlesztésről, mérnöki tudományokról, matematikáról, mikorobiológiáról, kémiáról, akvakultúráról, környezettudományról, élelmiszer tudományról, anatómiáról vagy élettanról, az egyetemi képzési kínálat nagyon sokrétű.

A kreatív hallgatók számára: 
Az AUT műszaki képzései mellett a kreatív hallgatók igényeit is kielégíti a művészeti, dizájn, újságírás és PR képzéseivel. A tervezés szempontjából fontos szerepet játszik az AUT: olyan  szakirányokat is tanulhatnak a diákok, mint kommunikációs és grafikai tervezés, divat és textil dizájn, illetve belsőépítészeti tervezés. Több idegen nyelvi képzés mellett gazdasági, pedagógiai, egészségügyi, szociális és sporttudományi programokra is lehet jelentkezni.

Az AUT tanulmányi és gyakornoki programegyüttese:
Újonnan a külföldi részképzés keretén belül szakmai gyakorlatra is lehetőségük van a hallgatóknak (Study Internship Option). Akit érdekel ez a lehetőség, két egyetemi tárgy felvétele mellett végezhet részmunkaidős szakmai gyakorlatot. Ez minden szakirányra vonatkozik, kivéve a Nursing, Physiotherapy és Education képzéseket.

Két gyönyörű egyetemi kampusz áll a hallgatók rendelkezésére:
A Wellesley kampusz közvetlenül Auckland városközpontjában található, ahonnan néhány percnyi séta alatt elérhető az AUT kollégiuma is. Ehhez tartozik továbbá a 2005-ben felavatott, építészeti díjjal jutalmazott gazdaságtudományi épület. A város északi részén pedig Akoranga parkosított, nyugalmas egyetemi kampusz épülete helyezkedik el.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht