Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/8/e/csm_LincolnUniverity_01_600x400_c8934f7292.jpg/fileadmin/_processed_/7/2/csm_LincolnUniverity_02_600x400_4d11c7e5c8.jpg/fileadmin/_processed_/6/1/csm_LincolnUniverity_03_600x400_7d007d850c.jpg

Egyetemek külföldön: Lincoln University

A természet és a technológia összekapcsolása: a nemzetközi szinten elismert Lincoln University különösen a mezőgazdasági és környezettudományok területén kiemelkedő!

98%BAföG

Információk

Website www.lincoln.ac.nz

Tanulmány Lincoln, South Island, Új-Zéland

Alapítva 1878

Hallgatók 4.000, nemzetközi hallgatók: 1.900

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)


A félév időpontjai Semester 2: 2018. július 16. - 2018. november 09.


Orientáció kezdete
Semester 2: 2018. július 09.

Lincoln University

Ellesmere Junction Road , Lincoln, South Island, Új-Zéland

Lincoln University

Felsőfokú tanulmány

Lincoln University, Christchurch:
1990-ben levált a University of Canterbury-től, az ország egyik legnagyobb hagyományörző egyetemétől. Az 1878-ban alapított School of Agriculture az ország első Mezőgazdasági Főiskolája volt. Az egyetem híres arról, hogy képzései innovatívak, követik a legújabb kutatásokat, továbbá minden szakirányon nagy hangsúlyt fektetnek az elmélet gyakorlatba való átültetésére. Az itt diplomázott hallgatók könnyen elhelyezkedhetnek a munkaerőpiacon.

A Lincoln University:
A hallgatói élet nagyon színes, a tanulók csaknem fele a tengerentúlról származik. A Lincoln University-re több, mint 60 országból érkeznek diákok, ezért az ország egyik legnemzetközibb egyetemének tekinthető. A nemzetközi légkörnek köszönhetően nagyon egyszerű barátságokat kötni és az új környezetbe beilleszkedni. 

Az egyetem alap és mesterképzései:
Az alábbi területekre jelentkezhetnek a hallgatók: Agriculture, Commerce, Computing, Engineering, Environment, Food, Forestry, Horticulture, Hospitality, Landscape, Māori Planning, Property, Recreation, Sciences, Transport valamint Winemaking. A viszonylag kis új-zélandi egyetemre a hallgatóközpontú oktatás jellemző.

Kedvező árú tanulmányi lehetőséget kínál a külföldi félév során 3 tárgy felvétele. A legnépszerűbb mesterképzések közé tartozik: az Accounting & Finance, Tourism Management valamint a Food Innovation, mely egy év alatt elvégezhető.

A Déli-sziget közkedvelt egyetemének fókuszában:
Egyértelműen a környezettudományok, különösen a mezőgazdasági tudomány áll. A legtöbb kurzus interdiszciplináris, például az üzleti alapképzés know-how-jával tökéletesen kombinálható. 

Az egyetem kampusza:
Christchurch városától 20 percre található, mely az egyetemi kulturális és éjszakai élet tökéletes kombinációja. A kampusz gyönyörű természeti környezetben található, ahol számos szabadtéri sporttevékenységet és kirándulást szerveznek.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht