Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/7/d/csm_OtagoPolytech_01_600x400_b0f303e1c9.jpg/fileadmin/_processed_/f/b/csm_OtagoPolytech_02_600x400_489ebac04a.jpg/fileadmin/_processed_/6/2/csm_OtagoPolytech_03_600x400_7769536064.jpg/fileadmin/_processed_/8/4/csm_OtagoPolytech_04_600x400_8a79aac37e.jpg/fileadmin/_processed_/6/5/csm_OtagoPolytech_05_600x400_7a838bd257.jpg

Egyetemek külföldön: Otago Polytechnic

Külföldi félév Új-Zéland meseszép természeti környezetében: Dunedin varázslatos diákváros.

94%BAföG

Információk

Website www.op.ac.nz

Tanulmány Dunedin, South Island, Új-Zéland

Alapítva 1966

Hallgatók 6.900, nemzetközi hallgatók: 480

Oktatás nyelve Englisch

Otago Polytechnic

Forth Street , Dunedin, South Island, Új-Zéland

Otago Polytechnic

Felsőfokú tanulmány

Otago Polytechnic (OP)
Közel 100 gyakorlatorientált képzést indít az egyetem az alábbi szakterületeken: Engineering, Applied Management, Information Technology, Art, Design valamint Sport. A fiatal egyetem gyökerei az 1870-es évekig nyúlnak vissza, amikor Új-Zéland első művészeti főiskolájaként megalakult.

Gyakorlatorientáltság a karrierépítés alapköve:
Az egyetem mottóját „We specialise in career-focused education“ a közel 700 fős professzori gárda nagyon komolyan veszi. A közvetlen, személyes tanár-diák kapcsolat abban nyilvánul meg, hogy egy oktató maximálisan 10 hallgatóval foglalkozik. Az OP a 2012-es Australasian Survey of Student Engagement (AUSSE) minden területén nagyon jó eredményt ért el. Az oktatás sikerességét azok a vállalatok is alátámasztják, akik az OP-n végzett hallgatókat alkalmazták: szerintük az összes új-zélandi főiskola közül ez a legerősebb. A részképzésre jelentkező nemzetközi hallgatókat már a kiutazáskor hozzáértő segítség várja. Az egyetem mindemellett segít a karriertervezéssel felmerülő problémák mellett a fogyatékkal élő hallgatók beilleszkedésében is.

A fenntarthatóság alapkövetelmény:
Az OP filozófiája a fenntarthatóságon alapszik, amely a hallgatókat is arra ösztönzi, hogy ennek szellemében kezdjék szakmai pályájukat. Szinte minden tanulmányi programban érezhető a fenntarthatóság szempontja.  A Centre for Sustainable Practice nemzetközi hírnévnek örvend, ahol a gyakorlatban is megvalósítható üzleti, mezőgazdasági és ipari megoldások születnek.

Trendsetter:
A Department of Art and Design Új-Zéland legrégibb tervező iskolája. Az "innovációs tér" a régió egyetlen termékfejlesztési központjának prototípusa, ahol a termék tervezés prioritást élvez.

Városi élet:
Dunedin 30.000 fős egyetemváros, ahol a teljes lakosság száma körülbelül 125.000 fő. Az Otago Polytechnic épületén kívül a University of Otago is itt található, amely szintén az IEC partner egyeteme. A város történelmi épületei a brit építészeti hagyományokat őrzik. A Dunedin Public Art Gallery-ben található Új-Zéland legrégibb művészeti gyűjteménye. A város színházai és zenei koncertjei gondoskodnak a változatos kulturális program kínálatról. Az éjszakai élet éttermekben, bárokban, pubokban és kaszinókban folytatódhat.

Szerző: Hilka Leicht