/fileadmin/_processed_/2/1/csm_UnitecInstituteTechnology_01_600x400_c4fe275ba8.jpg/fileadmin/_processed_/c/9/csm_UnitecInstituteTechnology_02_600x400_f6202fcb49.jpg

Egyetemek külföldön: Unitec Institute of Technology

Szakmai képzés és gyakorlat: Új-Zéland Unitec egyeteme megfelelően felkészíti hallgatóit a szakmai életre. A top szakirányok közé tartozik a dizájn, építészet és a képzőművészet.


Regisztráció

87%BAföG

Információk

Website www.unitec.ac.nz

Alapítva 1976

Hallgatók 18.000 , nemzetközi hallgatók: 2700

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 2: 2017/július/24 - 2017/november/24 Semester 1: 2018/február/26 - 2018/június/29


Orientáció kezdete
Semester 2: 2017/július/19

Unitec Institute of Technology

Carrington Road , Auckland, North Island, Új-Zéland

Unitec Institute of Technology

Felsőfokú tanulmány

Unitec Institute of Technology (Unitec)
Abban tűnik ki a többi új-zélandi egyetem sorából, hogy az egyetemi docensei különösen nagy odafigyelést, valamint személyre szabott, gyakorlati irányultságú oktatást biztosítanak a hallgatóknak. A világszerte elismert Unitec képzései megfelelően felkészítik a hallgatókat a munka világába való belépésre.

Változatos oktatási kínálat:
Az alábbi képzésekre jelentkezhetnek a hallgatók: építészet, kertészet, belsőépítészeti és bútorkészítési képzések, elektromos rendszerek, mérnöki és autóipari technológia, kommunikáció, turizmus valamint üzleti képzések. Olyan kreatív szakirányokra is lehet jelentkezni, mint például a dizájn és fotóművészet, vagy az előadóművészet. A sport képzéseken a vezetés és oktatás területén lehet szakosodni. Az egyetem tanári kara magasan képzett, megfelelő szakmai tudással rendelkező docensekből áll, ami a diákok számára nagyon hasznos.

Az Unitec hírneve:
Legelismertebb képzései közé tartozik a Design, Architecture és a Performing & Screen Arts (dizájn, építészet, előadóművészet és forgatókönyvírás). Sok a Unitec-ről kikerült híressé vált hallgató.

Az Unitec főkampusza:
Az Mt Albert városrészben található hatalmas zöld terület, fákkal és parkokkal van körülvéve. Innen a belváros autóval vagy busszal mindössze 10 perc alatt elérhető. További kampusz található Auckland-tól nyugatra, Waitakere-ben, ahol nemrég új könyvtárat avattak. A legújabb a North Shore kampusza, amely Takapuna Beach-en található, és innen az ingyenes egyetemi busznak köszönhetően bármi könnyen elérhető: Campus Map

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht