Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/d/4/csm_UniverityOtago_01_600x400_2ac760efa8.jpg/fileadmin/_processed_/5/7/csm_UniverityOtago_02_600x400_78929f29b6.jpg/fileadmin/_processed_/f/f/csm_UniverityOtago_03_240x320_c40e3132cf.jpg/fileadmin/_processed_/5/6/csm_UniverityOtago_04_600x224_a084f7ec19.jpg/fileadmin/_processed_/f/1/csm_UniverityOtago_05_240x320_1d0ec59c39.jpg

Egyetemek külföldön: University of Otago

Nemzetközi kooperáció: a University of Otago számos oktatási és kutatási területen a világ legjobb egyetemeivel működik együtt, számos ranglista éllovasa.

81%BAföG

Információk

Website www.otago.ac.nz

Tanulmány Dunedin , South Island, Új-Zéland

Alapítva 1869

Hallgatók 20.000, nemzetközi hallgatók: 2.800

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Nobel-díjasok száma 4

University of Otago

Leith Walk , Dunedin , South Island, Új-Zéland

University of Otago

Felsőfokú tanulmány

Vibráló egyetemi élet:
Kiemelkedő tudományos hírnév, erős kutatói háttér: ettől különleges a Dunedin-ban 1869-ben alapított University of Otago. Tehetséges hallgatói a világ minden tájáról érkeznek. Több rangsor, köztük a Times Higher Education Supplement nagyon magas pontszámmal jutalmazta az egyetemet.

Újoncként az Otago egyetemen:
Hamar be tud illeszkedni a hallgatói életbe, hisz a tanulók több, min 80%-a Új-Zéland távolabbi régióiból, valamint külföldről érkeznek.

Az Otago diplomázott hallgatói:
A diploma elismertsége a szakmai élet különböző területein, különösen a gazdasági vállalatoknál érhető tetten. A diákok világ bármely pontján sikeresen kezdhetik karrierük építését végzettségüknek köszönhetően. A University of Otago változatos kutatási és cserediák programját Ázsia, Európa, Észak-, Közép-és Dél-Amerika vezető egyetemeivel közreműködve szervezi meg. Az egyetem Centre for Innovation elméleti és alkalmazott kutatási feladatokat is végrehajt. Leginkább a gyógyerész, természettudományok, bölcsészet és jog területeire öszpontosít.

Alap-, mesterképzés és doktori programok:
Legkedveltebb szakirányok közé a következők tartoznak: bölcsészettudomány, orvostudomány, üzleti képzések, fogászat, jog, zene, sporttudomány, gyógytornász képzés, teológia és turizmus. Ezen kívül olyan kiegészítő képzésekre is lehet jelentkezni, mint az MBA, vállalkozási képzések, Maori tanulmányok, nemzetközi tanulmányok, filmgyártás, kommunikáció valamint a Wildlife kutatás.

Főkampusz: Dunedin
Új-Zéland Déli-szigetének élénk egyetemi városát 121.000 fő lakja, építészetét különféle stílusok határozzák meg. A Hocken Library gyűjteménye lenyűgöző, a tanulmányokat modern számítógépes termek segítik. Dunedin környezete helyszíni tanulmányokra valamint pihenésre egyaránt alkalmas. A diákoknak lehetősége van a kampusz területén szállás bérlésére, ahonnan pár perc séta alatt elérhető az egyetem épülete. Aki a lakhatással kapcsolatban több információt szeretne, forduljon nyugodtan az Accomodation Office irodájához: itt meg lehet tekinteni a szabadon lévő szobák és apartmanok mellett a kampusz térképét, valamint az egyetemi busz pontos menetidejét. Campus Map.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht