Egyetemek külföldön: University of Waikato

Innovatív és modern: az egyetem képzései gyakorlati és nemzetközi irányultságúak, különösen a Cultural Studies hallgatói számára széles a szakosodási lehetőség.


Regisztráció

63%BAföG

Információk

Website www.waikato.ac.nz

Alapítva 1964

Hallgatók 13.000 , nemzetközi hallgatók: 2200

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)


A félév időpontjai Semester 2: 10. július 2017 - 27. október 2017 Semester 1: 26. február 2018 - 22. június 2018 Semester 2: 09. július 2018 - 02. november 2018


Orientáció kezdete
Semester 1: 19. február 2018
Semester 2: 02. július 2018

University of Waikato

Knighton Road , Hamilton, North Island, Új-Zéland

University of Waikato

Felsőfokú tanulmány

University of Waikato, Hamilton
A legmodernebb és leginnovatívabb egyetem Új-Zélandon, amely az alábbi hét szakirányon kiváló minősítést kapott az egyetemi kutatási minőséget értékelő listán (PBRF): Accounting and Finance; Chemistry; Communications, Journalism and Media Studies; Computer Science; Management, Human Resources, Industrial Relations, International Business and other Business; Molecular, Cellular and Whole Organism Biology; valamint Pure and Applied Mathematics.

Az egyetem Új-Zéland Északi-szigetén:
Alap-, mester- és doktori programokat kínál a művészetek, humán és társadalomtudományok, matematika, pedagógia, jog és műszaki szakirányokon. A legtöbb képzés gyakorlati irányultságú, több szakirányon kötelező gyakorlat is a tanterv része.

Kulturális tanulmányok:
Az egyetem egyedülállóan színvonalas képzést kínál az Indigenous Studies szakterületen. Ha szívesen elmerülnél a kulturális tanulmányokban, a University of Waikato kiváló programot kínál a Maori kulturával kapcsolatos területeken. A kulturális terület népszerű szakirányai közé tartozik a Maori and Pacific Development, Maori Media and Communication valamint a New Zealand Studies.

Ösztöndíjlehetőségek:
A University of Waikato a nemzetközi diákoknak többféle ösztöndíj pályázatot hirdet meg. Mindemellett aki a University of Waikato Study Abroad részképzéses programkeretén belül teljes alap, vagy mesterképzésre jelentkezik, részt vehet a partneregyetemek csereprogram lehetőségeiben is. Így a tanulmányok keretén belül akár kétszer is utazhatsz külföldre.

Adventure Country:
Waikato és környéke ideális mindenféle szabadtéri programokban való részvételre. Síelés Whakapapas síparadicsomában, túrázás vagy kerékpározás a hegyekben, pihenés a strandokon, Waikato számtalan lehetőséget kínál az aktív és passzív pihenőknek egyaránt. Hamilton igazi diák város, emiatt nagyon színes zenei és kulturális programokat kínál, pezsgő éjszakai élettel. Campus Map

Hasznos linkek

Szerz? Hilka Leicht