Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: University of Waikato

Innovatív és modern: az egyetem képzései gyakorlati és nemzetközi irányultságúak, különösen a Cultural Studies hallgatói számára széles a szakosodási lehetőség.

81%BAföG

Információk

Website www.waikato.ac.nz

Tanulmány Hamilton, North Island, Új-Zéland

Alapítva 1964

Hallgatók 12.229, nemzetközi hallgatók: 1.444

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation)

University of Waikato

Knighton Road , Hamilton, North Island, Új-Zéland

University of Waikato

Felsőfokú tanulmány

University of Waikato, Hamilton
A legmodernebb és leginnovatívabb egyetem Új-Zélandon, amely az alábbi hét szakirányon kiváló minősítést kapott az egyetemi kutatási minőséget értékelő listán (PBRF): Accounting and Finance; Chemistry; Communications, Journalism and Media Studies; Computer Science; Management, Human Resources, Industrial Relations, International Business and other Business; Molecular, Cellular and Whole Organism Biology; valamint Pure and Applied Mathematics.

Az egyetem Új-Zéland Északi-szigetén:
Alap-, mester- és doktori programokat kínál a művészetek, humán és társadalomtudományok, matematika, pedagógia, jog és műszaki szakirányokon. A legtöbb képzés gyakorlati irányultságú, több szakirányon kötelező gyakorlat is a tanterv része.

Kulturális tanulmányok:
Az egyetem egyedülállóan színvonalas képzést kínál az Indigenous Studies szakterületen. Ha szívesen elmerülnél a kulturális tanulmányokban, a University of Waikato kiváló programot kínál a Maori kulturával kapcsolatos területeken. A kulturális terület népszerű szakirányai közé tartozik a Maori and Pacific Development, Maori Media and Communication valamint a New Zealand Studies.

Ösztöndíjlehetőségek:
A University of Waikato a nemzetközi diákoknak többféle ösztöndíj pályázatot hirdet meg. Mindemellett aki a University of Waikato Study Abroad részképzéses programkeretén belül teljes alap, vagy mesterképzésre jelentkezik, részt vehet a partneregyetemek csereprogram lehetőségeiben is. Így a tanulmányok keretén belül akár kétszer is utazhatsz külföldre.

Adventure Country:
Waikato és környéke ideális mindenféle szabadtéri programokban való részvételre. Síelés Whakapapas síparadicsomában, túrázás vagy kerékpározás a hegyekben, pihenés a strandokon, Waikato számtalan lehetőséget kínál az aktív és passzív pihenőknek egyaránt. Hamilton igazi diák város, emiatt nagyon színes zenei és kulturális programokat kínál, pezsgő éjszakai élettel. Campus Map

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht