Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/3/1/csm_VictoriaUniversityWellington_01_600x400_c2aaf2b0ce.jpg/fileadmin/_processed_/8/1/csm_VictoriaUniversityWellington_02_240x320_e3bc1dcd77.jpg/fileadmin/_processed_/7/0/csm_VictoriaUniversityWellington_03_600x400_fcbd61d8d6.jpg

Egyetemek külföldön: Victoria University of Wellington

Tanulj Új-Zéland politikai és kulturális fővárosában: a Victoria University of Wellington (VUW) az ország egyik vezető kutató intézete, a tanulmányi lehetőségek széles skáláját kínálja.

89%BAföG

Információk

Website www.vuw.ac.nz

Tanulmány Wellington, North Island, Új-Zéland

Alapítva 1897

Hallgatók 23.000, nemzetközi hallgatók: 3.000

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Nobel-díjasok száma 1

Victoria University of Wellington

Kelburn Parade , Wellington, North Island, Új-Zéland

Victoria University of Wellington

Felsőfokú tanulmány

Victoria University of Wellington (VUW) 
Az egyetem egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy Új-Zéland politikai és kulturális fővárosában tanulhass! Közismert kiváló tanári karáról, valamint az ország vezető kutatási intézményei itt találhatóak. A Victoria International Leadership Program lehetővé teszi, hogy a hallgatók az elméleti tanulmányok mellett szakmai gyakorlati tapasztalatokra is szert tegyenek. A legkedveltebb szakirányok közé a termésszettudományok, társadalomtudományok építészet és dizájn tartozik.

Több, mint 100 különböző alap és 220 mesterképzés:
A szakmai tanulmányok hihetetlenül széles skálája érhető el a hallgatók számára a VUW egyetemen. Kiemelkedő a hírneve az alábbi szakterületeknek: jogtudomány, zene, politika, építészet, dizájn, földtudományok, anyagtudományok, pszichológia, film és színművészet, nyelvészet, számítástechnika valamint élettudományok. Figyelemre méltó, hogy a diákok az egyéni érdeklődési körnek megfelelően is választhatnak további tantárgyakat meglévő szakirányuk mellett.

A főváros előnyei:
A hallgatók számára kiváltképp előnyös, hogy a politikai élet szemük láttára zajlik. Aki jogot, újságírást vagy politológiát tanul, és követi az aktuális eseményeket, nagyon értékes kapcsolatokat alakíthat ki tanulmányai alatt. 

Az oktatás négy kampuszon zajlik:
Ebből három egymáshoz közel a központban található. A főépület Kelburn, egy dombon található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a kikötőre és a tengerpartra. A Jogtudományi Kar a történelmi kormányépületében a Pipitea kampuszán található, valamint a Parlament és a Legfőbb Bíróság közvetlen közelében fekszik.  Az Institute of Architecture and Design (Te Aro Campus) pedig galériák és kávézók közepette a belváros szívében található. A Karori kampuszon pedig a Tanárképző Intézet működik, amely a főépülettől mintegy négy kilométerre helyezkedik el.

Wellington hangulatos környezete:
A kávézókban, pubokban és éttermekben a világ minden tájáról megismerhetsz valami finom ételkülönlegességet. A vízisportok szerelmesei több lehetőség közül választhatnak, ha kedvük tarja horgászhatnak és túrázhatnak is. A sípályák is csupán egy órányi autóútra találhatóak. A kultúra kedvelői örülni fognak, hisz Wellingtonban vannak az ország legnagyobb múzeumai. A nemzetközi film és művészeti fesztivál rendszeresen megrendezésre kerül.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht