Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/a/0/csm_04_CSULA_600x400_CZ_4facd96484.jpg/fileadmin/_processed_/2/1/csm_03_CSULA_600x400_CZ_be634e099f.jpg

Egyetemek külföldön: California State University, Los Angeles

Külföldi félév eltöltése Los Angelesben a városi élet szerelmeseinek kedvez és még az önéletrajzodban is jól mutat. Rugalmas félévkezdés: California State University, Los Angelesben.

100%BAföG

Információk

Website http://www.calstatela.edu/international/study-la

Tanulmány Los Angeles, California, USA

Alapítva 1947

Hallgatók 24.488, nemzetközi hallgatók: 1.200

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

California State University, Los Angeles

State University Drive, SA 115 , Los Angeles, California, USA

California State University, Los Angeles

Felsőfokú tanulmány

Továbbtanulás Los Angelesben: a California State University, Los Angeles (CalStateLA) tagja a California State University rendszernek és mintegy 8 km távolságra található L.A. belvárosától. Az egyetem 21.000 hallgatójával klasszikus és méretes egyetemvárosnak számít.

Quarter System - egy tanév négy egyetemi negyedévre bontható. A CalStateLA egy félévre jelentkező nemzetközi hallgatói értelemszerűen két negyedévet kell, hogy elvégezzenek.

Alacsony tandíj, személyre szabott oktatás: egy professzor maximum 23 hallgatóval foglalkozik, ami lehetővé teszi, hogy az oktatás kis létszámú hallgatói csoportokban történjen. 

A CalStateLA hírneve: a US News & World Report ismételten az ország 100 legjobb alapképzést indító üzleti iskolái közé sorolta. Ezen felül az egyetem az Engineering Program képzéseit az Americas Best Colleges Ranking listáján szintén előkelő hellyel illeti.

Az orientációs hét kötelező a nemzetközi hallgatók számára, kötlsége 60 USD.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht