Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/8/5/csm_CSUDH-Picture3_d577befb37.jpg

Egyetemek külföldön: California State University, Dominguez Hills

A sikeres diplomások nyomában - Töltsd te is külföldi félévedet a California State University Dominguez Hills (CSUDH) kampuszán! Jelentkezz az IEC-n keresztül!

88%BAföG

Információk

Website www.csudh.edu

Tanulmány Carson, California, USA

Alapítva 1960

Hallgatók 15.000, nemzetközi hallgatók: 150

Oktatás nyelve Englisch

California State University, Dominguez Hills

E. Victoria Street 1000, Carson, California, USA

California State University, Dominguez Hills

Felsőfokú tanulmány

A California State University Dominguez Hills-t az örök nyár szerelemeseinek és azoknak ajánljuk, akik hamisítatlan amerikai környezetben szeretnék eltölteni külföldi féléves részképzésüket. A California State University 23 állami főiskolájának részét képező fiatal egyetem zöldellő kampuszt biztosít a legkorszerűbb létesítményekkel felszerelkezve, melyek Smart Classroom-oknak is helyet biztosítanak. A CSUDH a régió fiataljainak első számú választása ezért nagy számban rendelkezik a kampusz helyi diákokkal, azonban vendégszeretetüket ez cseppet sem csorbítja, nemzetközi diáktársaik felé rendkívül befogadó magatartást tanúsítanak.

Felvehető tárgyak széles választékban

A legnápszerűbb tárgyak között a Business Administration, Public Administration, Computer Science, Psychology, Education és a Sociology-t érdemes kiemelni. Különösen gyakorlatorientált szakjai közé tartozik a Social Work, Occupational Therapy, Computer Science, Performing Arts és a Counseling. A CSUDH legerősebb kutatási területei között az Africana Studies, Asian Pacific, Chicana/Chicano Studies, Biochemistry, Biology, Earth Science, Health Science, Mathematics, Philosophy, Sociology, Physics, Chemistry, Environmental Studies és a History említendő meg.

Sikeres öregdiákok

A CSUDH sámos diákjának adta meg az biztos alapot és a kezdő lépéseket a sikeres karrierépítéshez. Szakmájukban a mai napig aktív és befolyásos alumnik között pl. Jerome Horton (Chair of the California Board of Equalization), Scott Gordon (Superior Court Judge in Los Angeles), Dirk Sciarrotta (Emmy-díjas hangtechnikus) és Danny Grisset (népszerű jazz-zongorista) is szerepel. Business és sport területén sem szűkölködik sikeres végzősökben, ott van például John Tracy (Boeing Technology Senior Vice President) vagy Carmelita Jeter (aranyérmes olimpikon).

A CSUDH elismerései
  • President Obama's Higher Education Community Service Honor Roll 2014
  • US Presidential Award Finalist 2013
  • All-Steinway School Designation: A Commitment to Excellence in Education and Musical Equipment
  • Forest Whitaker Peace Initiative: Academic Partnerships Solve Real Problems
Gazdag sportkínálat a kampuszon

A 140 hektáros parkosított kampusznak köszönhetően a diákoknak bőven akad lehetősége élvezni a kaliforniai napsütést. Az 1984-es olimpiára épített futópálya a mai napig otthont ad a helyi futóversenyeknek, de a szörföléstől, a futballon és a kosárlabdán át a könnyűatlétikáig számtalan lehetőséget biztosít a hallgatóknak az aktív életmód vezetésére. 

Kővetésnyire Los Anglestől és a tengerparttól

Carson Los Angleles megye legfiatalabb városa, 12 parkkal rendelkezik. A legszebb környező tengerpartok, mint pl. Hermosa Beach, Manhattan Beach és Redondo Beach alig 10 mérföldnyire található a várostól. Los Angeles, az Egyesült Államok egyik legváltozatosabb és pezsgőbb városának központja körülbelül félórányira található. A város gazdag történelméről a Domingo Rancho Adobe Museum-ban tanulhatsz. 

Szerző: Hilka Leicht