Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/2/e/csm_Kalifornien_Reise_193_057d00b8c6.jpg/fileadmin/_processed_/0/6/csm_Kalifornien_Reise_177_342f310181.jpg/fileadmin/_processed_/7/d/csm_CaliforniaStateUniversityFullerton_01_600x400_9d5bb7a992.jpg/fileadmin/_processed_/f/6/csm_CaliforniaStateUniversityFullerton_02_600x400_65ddbdf4cf.jpg/fileadmin/_processed_/5/8/csm_CaliforniaStateUniversityFullerton_03_600x400_eec211ea47.jpg

Egyetemek külföldön: California State University, Fullerton

Külföldi félév Kalifornia, Orange County tartományában L.A. és Disneyland közelében. A California State University világhíres Business School képzései mellett széles tanulmányi kínálat és alacsony tandíj várja a hallgatókat.

100%BAföG

Információk

Website http://www.fullerton.edu/

Tanulmány Fullerton, California, USA

Alapítva 1957

Hallgatók 38.948, nemzetközi hallgatók: 2.410

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

California State University, Fullerton

N. State College Blvd , Fullerton, California, USA

California State University, Fullerton

Felsőfokú tanulmány

A California State University, Fullerton (CSUF) 1957-ben alakult Dél-Kalifornia Orange Country tartományában és a State University System része. Cal State Fullerton (ahogy a köznyelv hívja) több mint 100 egyetemi szakképzést indít. Legkedveltebbek a közgazdasági, mérnöki, számítástechnikai, társadalomtudományos, pedagógiai és kommunikációs képzései.

Kaliforniában a legnagyobb Gazdaságtudományi Kar a CSUF-en található, amely az ötödik legnagyobb az Egyesült Államokon belül. Közgazdasági képzései közül leghíresebb a Pénzügy és Számvitel valamint a Marketing és Menedzsment szakirány. A nemzetközi részképzések hallgatóinak érdemes a választott szakirány mellett az egyetem tánc és színészképzéseit is kipróbálni. 

A Cal State Fullerton a külföldi hallgatók tanulmányi tanácsadása az orientációs hét alatt zajlik. Ez különösen akkor hasznos, ha a választott szakirány mellett más karok tárgyaira is jelentkezni szeretnél. Ha érdekelnek a természettudományok, élvezni fogod az egyetemi kampusz  óriási és gyönyörű botanikus kertjét. A megnyutató zöld övezet és a Fullerton Arboretum a szemináriumok szüneteiben is tökéletes hely arra, hogy lazíts és felfrissülj. 

A Fullertonon az egyetemi élet nem pusztán szakmai képzésekből és tanulásból áll. A Cal State Fullertonon 250 Student Club és hallgatói szervezet kínál a tanulóknak szórakozási és kulturális programlehetőséget. Ezen kívül az egyetem egyéb sport és szabadidős tevékenységet is szervez, ami lehetővé teszi, hogy a hallgatók jobban megismerjék egymást.

Fullerton az Orange County vidékén Dél-Kaliforniában található. A fényes napsütés és barátságos emberek mellett Orange Country strandjai is nagyon híresek: Laguna Beach, Newport Beach és a Surf City - Huntington Beach. Ha szeretnél a külföldi részképzésre jelentkezni, de nem vagy biztos magadban a nyelvtudásod hiányossága miatt a CSUF megtalálta számodra az ideális megoldást. A Study Abroad+Language Course Program azoknak a hallgatóknak javasolt, akik tökéletesíteni szeretnék angol nyelvtudásukat. Angol nyelvtanfolyamok mellett lehetőség nyílik szakmai tárgyak felvételére is.


Dél-Kaliforniában számtalan látványosság található: Disneyland mindössze pár percre van a Fullerton kampuszától. Los Angeles autóval kevesebb, mint egy óra San Diego pedig a partmenti autópályán a Pacific Coast Highway (PCH)-n keresztül 90 perc alatt elérhető. Ez a gyorsaság természetesen csak akkor kivitelezhető, ha nem csábulunk el lépten nyomon a lélegzetelállító kilátástól, és kibírjuk anélkül, hogy meglátogatnánk San Clementine Beach, Dana Point és Mission San Juan Capistrano strandjait.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht