Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/c/csm_CSULB_California_2_47103bff20.jpg/fileadmin/_processed_/3/3/csm_CSULB_California_69fade69df.jpg/fileadmin/_processed_/8/a/csm_CSULB_01_600x400_2bd735ae56.jpg/fileadmin/_processed_/3/d/csm_CSULB_600x400_03_b5c129305b.jpg/fileadmin/_processed_/a/a/csm_CSULB_600x400_04_f7123f8bc3.jpg

Egyetemek külföldön: California State University, Long Beach

Kedvező és színvonalas alapképzéseket kínál a Los Angeleshez közeli California State University, Long Beach!

81%BAföG

Információk

Website www.csulb.edu

Tanulmány Long Beach, California, USA

Alapítva 1949

Hallgatók 37.700, nemzetközi hallgatók: 2.800

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

California State University, Long Beach

Bellflower Boulevard Long Beach , Long Beach, California, USA

California State University, Long Beach

Felsőfokú tanulmány

Go Beach - így szól a California State University Long Beach (CSULB) mottója. Az egyetem kitűnő elhelyezkedése mellett tanulmányi színvonalának is köszönheti elismertségét. 2015-ben a befolyásos US News and World Report a CSULB-t az America's Best Colleges Guide Top 5 legkiválóbb állami egyetemei közé választotta. A Princeton Review is előkelően írt a CSULB-ról különösen ár-érték arány tekintetében. 

Lenyűgöző oktatási kínálat: a CSULB részképzéseire jelentkező nemzetközi hallgatók több mint 145 különböző szak közül választhatnak: műszaki képzések, IT, természeti és környezeti tudományok, humán és társadalomtudományok, pedagógia, pszichológia, egészségügyi tudományok, média, kommunikációs tudományok, továbbá a művészetek területén. Ez a bőséges oktatási paletta minden nemzetközi részképzésre jelentkező diák elvárását kielégíti. Annak ellenére, hogy ilyen hatalmas a képzési program választék nincsenek túlzsúfolt szemináriumok. A docensek különös figyelemmel kísérik és segítik a hallgatókat a tanulmányi folyamatok során.

Legkeresettebb képzések: a BFA (Bachelor of Fine Arts) oktatási programjából az Interior Design, Industrial Design vagy a Studio Art képzésekre nagyon nagy a hallgatói kereslet a CSULB-n. A biológia, pszichológia, sport (Athletic Training, Exercise Science) valamint a média és kommunikációs szakirány (Communicative Disorders) alapképzései is nagy népszerűségnek örvendenek. A School of Art a legnagyobb államilag támogatott művészeti iskola az USA-ban. 

Miért tanulj a CSULB-n: az egyetem technikai felszereltsége első osztályú és folyamatosan újuló. 2011-ben avatták a Természettudományi Karon a Science Hall-t ami a legmodernebb State of the Art Technologie-val rendelkezik. A beruházás mértéke 110 millió USD volt. A művészet és dizájn hallgatóinak nagy segítség a szakmai és technikai fejlődésben a jól felszerelt számítógépes labor és a multimedia stúdió használata. Az egyetemen három különleges könyvtár működik, a kreatív Materials Resource Library könyvei helyett  műanyag, fa vagy fém alapanyagokkal kísérletezhetnek a hallgatók. 

 Csak nemzetközi diákoknak: a Global Logistics Specialist International Programot kifejezetten a nemzetközi diákoknak tervezték, mely szakmai gyakorlatból és intenzív angol nyelvtanfolyamból áll. Emellett változatos sport és szabadidős foglalkozásokon, kirándulásokon és workshopokon vehetnek rész a hallgatók.

Kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas Long Beach, de aki többre vágyik az 20 perc alatt eléri Los Angeles mindig pezsgő belvárosát. Kaliforniában minden féle sportolási lehetőség adott a szörftől kezdve a snowboardig. Aki Los Angelesben jár érdemes megnéznie Disneylandet vagy a hollywoodi Universal Studiost. 

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht