Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/6/d/csm_USA_csun_BusinessBldgHori_72_e84967290f.jpg/fileadmin/_processed_/1/6/csm_USA_csun_PerformingArtsCtr_72_228569f0c0.jpg/fileadmin/_processed_/f/0/csm_USA_csun_Cinema-Theater_72_790470e55a.jpg/fileadmin/_processed_/2/e/csm_USA_csun_dorm-pool_72_8959aea413.jpg/fileadmin/_processed_/2/0/csm_USA_csun_manzanita_72_24ff38351a.jpg/fileadmin/_processed_/6/4/csm_CSUN_03_240x320_92c878ffc4.jpg

Egyetemek külföldön: California State University, Northridge

Jelentkezz a California State University, Northridge külföldi képzéseire. San Fernando Valley és Los Angeles között fálúton számos élmény vár a hallgatókra!

74%BAföG

Információk

Website tsengcollege.csun.edu/programs/IEUP

Tanulmány Northridge, California, USA

Alapítva 1958

Hallgatók 42.000, nemzetközi hallgatók: 3.500

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

California State University, Northridge

Nordhoff Street , Northridge, California, USA

California State University, Northridge

Felsőfokú tanulmány

A California State University, Northridge (CSUN) tagja a California State University-rendszernek. Központi kampusza Los Angeles és a San Fernando Valley között helyezkedik el. Northridgeben mintegy 84.000 ember él, és innen Los Angeles könnyen megközelíthető. A híres strandjai Malibu, Santa Monica, Venice Beach remek szabadidős és sportolási lehetőségekkel várják a diákokat, akik a Northridge egyetemet választják továbbtanulási célpontul.

A California State University, Northridge jövendőbeli hallgatói egy, akár két félév eltöltését is megcélozhatják. A alapképzésen a nemzetközi hallgatók az egyetem összes kurzusa közül választhanak a tárgyfelvétel során. A mesterképzés alatt a tárgyfelvétel korlátozott. A tandíj összesen 12 kreditet foglal magába ami körülbelül 4 tárgynak felel meg.

Az egyetem szállást is tud biztosítani a nemzetközi diákok számára a California State University, Northridge kollégium épületeiben. Ez elősegíti az egyetemi életbe való beilleszekedést. Akik igényesebb körülmények közt szeretnének élni Los Angeles legnépszerűbb kerületében, Santa Monicában egyénileg is bérelhetnek szállást.

Nyelvtanfolyamokra is lehet jelentkezni a külföldön töltött félév során. A Tseng College szervezi a nyelvtanfolyamokat valamint a félév programjait a külföldi diákok számára. Az IEC ingyenes továbbtanulási tanácsadást biztosít.

Szerző: Hilka Leicht