Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/a/5/csm_CSUSB_18fa672275.jpg

Egyetemek külföldön: California State University San Bernardino

A kaliforniai napsütés alatt élményt jeletn tanulni! Tölts el egy félévet a California State University San Bernardino egyetemén és élvezd a magas szinttű amerikai oktatást.

Információk

Website global.csusb.edu

Tanulmány San Bernardino, California, USA

Alapítva 1965

Hallgatók 20.767 , nemzetközi hallgatók: 882

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Quarter 2: 2018. január 08. - 2018. március 27. Quarter 3: 2018. április 02. - 2018. június 19. Quarter 1: 2018. szeptember 20. - 2018. december 08.


Jelentkezési határidő
Quarter 2: 2017. november 30. (ajánlott 2017. október 13. )
Quarter 3: 2018. február 28. (ajánlott 2018. január 15. )
Quarter 1: 2018. június 29. (ajánlott 2018. május 30. )

California State University San Bernardino

University Parkway 5500, San Bernardino, California, USA

California State University San Bernardino

Felsőfokú tanulmány

Az California State University San Bernardino a dél-kaliforniai tipikus amerikai egyetemek tökéletes példája! Amennyiben szeretnél mediterrán környezetben átélni milyen is egz amerikai egyetemre járni a CSUSB a legjobb választás számodra. Az egyetem egyike a California State University rendszerének így garantált a magas oktatási színvonal.

Ha csak egy félévet szeretnél kint tölteni

Semmi probléma! A CSUSB széles programjaival biztosítja számodra, hogy hasznos ismeretekkel térj haza. A multikulturális kaliforniai közeg az ázsiai tanulmányokkal kapcsolatos programokat is lehetővé teszi. Ki kell emelni a kommunikációval kapcsolatos szakirányokat melyben kitüntett program  Cyber security program. Természetesen nem maradhatnak ki az üzleti tanulmányok sem a sorból melyek mind amerikai business akkreditációval rendelkeznek.

Sport és munka a kampuszon

Az orientációs napon minden hallgató saját mentora segítségét élvézheti, aki segít a tantárgy felvételben és minden ügyes-bajos beilleszkedéssel kapcsolatos kérdést kezelnek. Emellett a kampuszon munkát vállalhatsz és heti 20 órában dolgozhatsz amerikai F-1 tanuló vízumod segítségével.

A tanulmányok mellett természetesen egy igazi amerikai egyetemhez híven nagy hangsúlyt fektetnek a szabadidős tevékenységekre. Így a hétvégén az egyetemi sportok mellett, lehetséges a kirándulás, kajakozás vag esetleg lovaglás is.

Kalifornia déli szívében

San Bernardino maga is rengeteg látványosságot kínál múzeumával ahol ókori egyiptomi leleteket lehet megtekinteni vagy esetleg a pult mögé tekinteni a McDonald's múzeumban. Déli fekvése miatt könnyű elérni Los Angeles és San Diego városát is.

Szerző: Hilka Leicht