Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/c/f/csm_JJAY-Image_164cfab94e.jpg

Egyetemek külföldön: City University of New York - John Jay College of Criminal Justice

Tanulj Manhattan centrumában a Central Park közelében a John Jay College of Criminal Justice (City University of New York) képzésein. Jelentkezz az IEC-n keresztül!

48%BAföG

Információk

Website http://www.jjay.cuny.edu

Tanulmány New York City, New York, USA

Alapítva 1944

Hallgatók 15.000, nemzetközi hallgatók: 150

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 2: 2018. január 27. - 2018. május 24.

City University of New York - John Jay College of Criminal Justice

West 59th. Street 524, New York City, New York, USA

City University of New York - John Jay College of Criminal Justice

Felsőfokú tanulmány

New York City-ben tanulnál? Megteheted, ha a John Jay College of Criminal Justice (City University of New York) képzéseire jelentkezel, melynek kampusza Manhattan kellős közepén található! A vonzó kampusz a Central Park és a Times Square, az Empire State Building és hasonló világhírű látnivalók szomszédságában található. A John Jay College a politikatudomány, a kriminológia, az üzleti tudományok, a jogi és társadalomtudományok, továbbá a nyelvészeti és pszichológia szakterületeinek megfelelő szakokat kínál. Az iskola nemrég az Economics és (Alapképzésként) a Toxicology képzésekkel bővítette repertoárját.

Nagy név, nagyszabású célok

A John Jay College of Criminal Justice saját nemében egyedülálló az Egyesült Államokban. Az iskola névadója, John Jay az USA egyik alapítóatyja, s egyben a Legfelső Bíróság első elnöke volt. A hallgatók a képzés elvégzését követően a közszolgálatban vagy nonprofit szervezeteknél törekszenek elhelyezkedni, melyhez az iskola erős alapokat és lehetőségeket biztosít. A tanulóközeg ideális teret teremt a politikai vitákhoz, az aktivizmushoz és a kritikus gondolkodás fejlesztéséhez és gyakorlásához. A kampusz rendkívül felszerelt és modern, ún. "smart classroom"-okkal, laborokkal és tárgyalótermekkel is igyekszik megteremteni a lehető legkorszerűbb tanulási lehetőségeket. Az egyetem épületének ötödik emeletének teraszán egy park is található, ahol a diákok ideális környezetben kapcsolódhatnak ki és tanulhatnak. A sportos életmód híveinek edzőtermet is tart fenn az egyetem, melyben kosárlabdapálya és úszómedence is várja a mozogni vágyókat.

Mesterképzés New York City szívében

A John Jay College of Criminal Justice kampuszán teljes mestzerképzést is elvégezhetsz! A legközkedveltebb szakok között a Master of Public Administration, a Master of Criminal Justice és a Master of Forensic Psychology szerepel. Az előadók sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező (gyakran díjnyertes) szakértők, sokéves gyakorlati tapasztalattal a hátuk mögött, akik arra törekszenek, hogy diákjaikból a világra nyitott, teljes mértékben felkészült üzletemberek, innovátorok és politikusok váljanak.

Szerző: Hilka Leicht