Egyetemek külföldön: Hawai'i Pacific University

Tökéletes továbbtanulási lehetőségeket kínál a természet és vízisportok szerelmeseinek a Hawai’i Pacific University. Külföldi féléved jelentkezését az IEC csapata ingyen intézi!


Regisztráció

62%BAföG
/fileadmin/_processed_/4/f/csm_HawaiiPacificUniversity_01_240x320_b0801faee2.jpg/fileadmin/_processed_/b/3/csm_HawaiiPacificUniversity_02_600x252_f8f2ea25b3.jpg/fileadmin/_processed_/b/1/csm_HawaiiPacificUniversity_03_240x320_3848807c97.jpg

Információk

Website www.hpu.edu

Alapítva 1965

Hallgatók 7.000 , nemzetközi hallgatók: 1000

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 2: 16. január 2018 - 06. május 2018 Semester 1: 27. augusztus 2018 - 09. december 2018


Jelentkezési határidő
Semester 2: 13. október 2017
Semester 1: 14. május 2018 (ajánlott 13. április 2018)
ggf. auf Anfrage sind spätere Bewerbungen möglich


Orientáció kezdete
Semester 2: 12. január 2018

Hawai'i Pacific University

Bishop Street , Honolulu, Hawaii , USA

Hawai'i Pacific University

Felsőfokú tanulmány

A Hawai'i Pacific University (HPU) nagyon színvonalas oktatást kínál diákjai számára. Az igényes tanulmányi programok, a kiváló oktatók, a kulturális sokszínűség és a trópusi éghajlat a HPU-t tökéletes tanulmányi hellyé varázsolják. Az egyetem további előnye a megfelelő ár-érték arány: nemzeti szinten is a legjobb kategóriába tartozik igazi "Best Buy".

A nemzetközi hallgatók egy vagy két külföldi félév eltöltésére, valamint az alapképzés különböző képzéseire jelentkezhetnek. Legkedveltebbek a gazdaságtudomány, számítástechnika, turizmus és vendéglátás, kommunikáció és az oceánográfia szakok. Az MBA mellett további kilenc posztgraduális képzés közül lehet választani. A nemzetközi diákokat sokrétűen támogatja: biztosít reptéri transzfert, valamint segít a vízum kérvény intézésében és a szállásbiztosításban is.

A HPU egyetem kampuszai a legszebbek O'ahu szigetén. Hallgatóit a világ minden tájáról vonzza: a főkampusz Holnolulu belvárosában található, ami a csendes-óceáni térség pénzügyi, üzleti és közigazgatási központja is egyben. A Hawai'i Loa Campus a gyönyörű Ko'olau hegység lábánál, O'ahu strandjaitól néhány percre helyezkedik el. Az Oceanic Institute of HPU aktív kutatómunkát folytat az akvakultúra, biotechnológia és a part menti erőforrások igazgatásának területén. Az egyetem különböző kampuszait rendszeres buszjárat köti össze.

A HPU bővelkedik kulturális és sportkínálati lehetőségekben. A városi kampuszán hatalmas és jól felszerelet előadótermek, számítógépes laborok és hallgatói tanácsadó irodák találhatók. Ezenfelül az egyetem teljesen új, modern felszereltségű média és technológiaközponttal, film és produkciós stúdióval továbbá robot technológia és számítógépes osztályokkal is rendelkezik. A Hawai'i Loa Campus teljesen hagyományos College Campus könyvtárral, könyvesbolttal, kávézókkal, sportpályáva, színházzal és hat egyetemi kollégiummal rendelkezik.

Az egyetem 8.500 hallgatója több mint 100 országból érkezett a HPU-ra, melyre kiváltképp büszke. A kulturális sokszínűség a diákok körében erősíti a pedagógiai módszerek alkalmazását, ezért a HPU lekesen alkamazza ezt az oktatási irányzatot. Remek tanári kar, kis létszámú szemináriumok és személyes tanulmányi légkör jellemzi.

Hasznos linkek

Szerz? Hilka Leicht