Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/7/0/csm_HU_1_600x400_01_db2c62ba71.jpg/fileadmin/_processed_/0/3/csm_HU_2_600x400_01_662cabcb1b.jpg/fileadmin/_processed_/a/7/csm_HU_3_600x400_01_9468453cc8.jpg/fileadmin/_processed_/c/2/csm_HU_4_600x400_01_7a85a67ad8.jpg

Egyetemek külföldön: Hult International Business School Boston

Az IEC segíti jelentkezésed a bostoni Hult International Business School-ra: modern kampusz, kitűnő egyetemi élet a világváros közepén!

Információk

Website www.hult.edu

Tanulmány Boston, Massachusetts, USA

Alapítva 1964

Hallgatók 600

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AMBA (Business Accreditation) , AACSB (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Hult International Business School Boston

, Boston, Massachusetts, USA

Hult International Business School Boston

Felsőfokú tanulmány

A Hult International Business School Boston kampusza
Amerika Nr.1 egyetemvárosa, ami nem csak az egyetemi tanulmányok hanem a nemzetközi üzleti karrier kiépítése szempontjából is előnyös helyszín. A legnagyobb Graduate Business School a világon, számos ranglista nyerte, ahol 140 ország hallgatója tanul. Az Economist gazdasági magazin is kimagaslóan ír a Hult Internationalról, ugyanis az itt végzett diákok előtt számos ipari ágazat ajtaja nyílik meg.

Hult around the world
„Get plugged in to the world“: így szól a Hult International Business School mottója, mely a világ hét különböző gazdasági metropoliszában képviselteti magát. Tehát aki Bostont választja a tanulmányok központi helyéül, akkor is részt vesz a nemzetközi üzleti élet színterén, mivel a tanév 3 hónap eltöltését teszi lehetővé külföldön pl. Shanghaiban vagy akár São Pauloban is.

A szakma gyakorlati oldalának elsajátítása áll az oktatás központjában 
Az egy éves tanulmányi programokat, mint a Master of Finance, az MBA valamint a Master of Social Entrepreneurship képzések irányultságát a való élet mintájára tervezték. A tanerő tapasztal, hozzáértő szakemberekből áll, akik közül néhány igazi Global Player-nek minősül. Tisztában vannak a feltörekvő gazdasági és ipari nagyhatalmak üzleti területi működésével.

Ez a gyakorlatiasság és szoros kapcsolat a való világgal a Hult minden szakirányára vonatkozik. Az itt diplomázott diákok több mint 80 ország 545 cégénél helyezkedtek el. Az egyetemen értékelendő a kreativitás mellett az emberekről alkotott jövőkép is, mely szorosan kapcsolódik Ahmad Azhar, a Hult-díj megalkotójának nevéhez. Ezt a díjat azon hallgatók nyerhetik el, akik megodlási javaslatokat találnak a globális oktatási krízisre. 

Az MBA képzéseket szakemberek alkották
Mit kell tegyek ahhoz, hogy sikeres üzleti kapcsolatokat építsek, és a dolgozók és üzleti partnereim is elégedettek legyenek? Hogy lehet a tudást a gyakorlatba átültetni és alkalmazhatóvá tenni? A Hult ezt az egy éves MBA Programját kifejezetten azért tervezte, hogy a sikeres üzleti szakemberek segítsék a megfelelő  válasz kidolgozását az előbbi kérdésekre. Ez lehetővé teszi, hogy a hallgatók gyorsan megtanulják, hogy kell eligazodjanak a bonyolult és gyorsan változó körülményekhez. A hallgatók megtanulják, hogyan nyerjék el az üzleti élet sikerességéhez a bizalmat, mely a vezetői képességek alapjául is szolgál, valamint önállóan képesek legyenek megteremteni egy csapat eredményességének előfeltételeit.

Ösztöndíjak
A Hult előnyben részesíti az ötletgazdag motivált diákokat, akik talpraesettek és képesek megfelelően megbirkózni a dinamikus tanítási helyzetekkel. Aki az 500-750 szavas esszét kreatívan megszerkeszti és pályázik, jó eséllyel indul, hogy ösztöndíjat nyerjen. Az IEC csapata szívesen segít a pályázással kapcsolatos folyamatokban.

Boston: hagyomány és megújulás
Boston az egyik legrégebbi város az Egyesült Államokban. A legendás egyetemek, mint a Harvard és az MIT a világ minden tájáról vonzza hallgatóit. Ennek köszönhetően Boston az egyik leghíresebb egyetemváros, melyet innovatív üzleti környezet is jellemez. Az üzleti tanácsadás innen származik. A város számos pénzügyi intézménynek és kockázati tőkebefektetőnek a székhelye, továbbá New England a metropolisz egészségügyi ágazatának központjának számít.

Az ultra-modern Hult kampusz épületet a híres svéd építész Thomas Sandell tervezte, ami lehetővé teszi a hallgatók optimális tanulmányi feltételei mellett, hogy az egész város a lábuk előtt hever.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht