Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/4/d/csm_HU_1_600x400_02_f8930ed6c6.jpg/fileadmin/_processed_/b/3/csm_HU_2_600x400_02_737e8d2ec1.jpg/fileadmin/_processed_/f/c/csm_HU_3_600x400_02_6f3f922d0e.jpg/fileadmin/_processed_/5/1/csm_HU_4_600x400_02_88de7b136f.jpg

Egyetemek külföldön: Hult International Business School San Francisco

Az IEC csapata bemutatja a Hult International Business School-t San Franciscoban: High-tech, Green Tech, Flower Power.

Információk

Website www.hult.edu

Tanulmány San Francisco, California, USA

Alapítva 1964

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Hult International Business School San Francisco

Sansome St , San Francisco, California, USA

Hult International Business School San Francisco

Felsőfokú tanulmány

A HULT International Business School modern kampusza San Francisco színes belvárosában helyezkedik el. A világ legnagyobb Graduate Business School-ja, a ranglisták éllovasa, ahol 140 ország hallgatója tanul. Az Economist gazdasági magazin is kimagaslóan ír a HULT-ról, ugyanis az itt végzett diákok előtt számos ipari ágazat ajtaja nyílik meg. 

HULT a világ körül: San Francisco az USA egyik legszebb városa, nemzetközi szinten is vonzó választás. Az egyetem mottója magáért beszél „Get plugged in to the world“. A HULT a világ hét gazdasági központjában képviselteti magát, melynek köszönhetően a hallgatók széles gazdasági kapcsolatokra tehetnek szert. A tanév során a diákoknak lehetősége van három hónap eltöltésére olyan gazdasági metropoliszokban, mint Sanghai vagy London.

A szakma gyakorlati oldalának elsajátítása áll az oktatás középpontjában. Az egy éves tanulmányi programokat, mint a Master of Finance, az MBA valamint a Master of Social Entrepreneurship képzések irányultságát a való élet mintájára tervezték. A professzorok gyakorlati és vezetői tapasztalatának köszönhetően, akik a világ minden tájának üzleti területéről érkeznek, nem csupán lexikális, hanem érdemi és a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak át a diákoknak. A tanári kar kompetenciáját és sikerét az is igazolja, hogy a tudásukat és gyakorlatukat a feltörekvő gazdasági és ipari nagyhatalmak üzleti területeiről szerezték.

Ezt az életképes és gyakorlatias oktatási irányultságot az összes képzési programra alkalmazza az egyetem, amit az is bizonyít, hogy számos HULT Alumni még ma is több mint 80 ország 545 neves cégénél végez aktív tevékenységet. Értékelendő a kreativitás és az emberekről alkotott jövőkép, mely Ahmad Azharhoz fűződik és a HULT-díj megalkotásának ötletét adta. Ezt a díjat azon hallgatók nyerhetik el, akik megoldási javaslatokat találnak a globális oktatási krízisre.

Az MBA képzését szakértők dolgozták ki: hogyan lehet sikeresen kapcsolatokat építeni az üzleti életben? Hogyan alkalmazható a megtanult tudás a gyakorlatban? A HULT ezt az egy éves MBA Programját kifejezetten azért tervezte, hogy a sikeres üzleti szakemberek segítsék a megfelelő  válasz kidolgozását a feltett kérdésekre. Ez lehetővé teszi, hogy a hallgatók gyorsan megtanulják, hogy kell eligazodjanak a bonyolult és gyorsan változó körülményekhez. A bizalmon alapuló vezetői képesség kialakítása legalább olyan fontos tanulmányi cél, mint az eredményes csapatvezetés megteremtése.

Ösztöndíjak: a HULT előnyben részesíti az ötletgazdag motivált diákokat, akik talpraesettek és képesek megfelelően megbirkózni a dinamikus tanítási helyzetekkel. Aki az 500-750 szavas esszét kreatívan megszerkeszti és pályázik, jó eséllyel indul, hogy ösztöndíjat nyerjen. Az IEC csapata szívesen segít a pályázással kapcsolatos folyamatokban.

San Francisco 2.0: San Francisco a digitális forradalom központja. Az internet korában született számos fontos és sikeres vállalatának a központja a térségben található. A HULT természetesen ezen a téren is jelen van, többek között a Venture Capital Summit házigazdája. Egy sikeres vállalkozás titka az egyedülálló ötletben, megfelelő mennyiségű tőkében és az üzleti know-howban rejlik. Akit érdekel az információs technológia és az üzlet kapcsolata, itt jó helyen jár.  

San Francisco különösen élhető világvárosnak minősül, ahol mind a zöld technológia, az alternatív életmód és a High-Tech ipar kombinációja megtalálható. A város emellett az anglo-amerikai a latin-amerikai és az ázsiai kultúrának is otthont ad.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht