Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/6/c/csm_JFKU-image_997444b858.jpg

Egyetemek külföldön: John F. Kennedy University

Tölts egy szemesztert, teljes alap- vagy mesterképzést Kalifornia Államban, a John F. Kennedy University-n és merülj el Business, Psychology vagy Law képzéseik tanulmányaiban!

Információk

Website www.jfku.edu

Tanulmány Pleasant Hill, California, USA

Alapítva 1964

Hallgatók 1.400, nemzetközi hallgatók: 65

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 1: 2017. szeptember 25. - 2017. december 09. Semester 2: 2018. január 08. - 2018. március 24. Semester 3: 2018. április 02. - 2018. június 16.

John F. Kennedy University

Ellinwood Way 100, Pleasant Hill, California, USA

John F. Kennedy University

Felsőfokú tanulmány

A John F. Kennedy University a San Francisco Bay Areában található zöldellő hegyek és öblök közt. Körülbelül 40 perc alatt megközelíthető San Francisco városa a Golden Gate-hídon keresztül. Hozzávetőlegesen 1500 hallgatót számol a profitorientált magánegyetem otthonos kampusza. A JFKU mindenképpen kiemelkedő választás tanulmányaid támogatása és segítése szempontjából, amennyiben a Business, Psychology vagy Law szakok egyikét választod.

Tölts egy szemesztert Business vagy Psychology szakon!

A John F. Kennedy University-n tanulmányaidat garantáltan kellemes környezetben végezheted.  Az intézmény 3 karán kínál kiemelkedő képzést:

  • Business and Professional Studies
  • Psychology and Holistic Studies
  • Law

Amennyiben egy alapképzéses félévet szeretnél az egyetemen tanulni, javasoljuk például a Journalism and Digital Media, Business Administration, Legal Studies vagy Psychology szakokat. Mesterképzési kínálatukból Business Administration, Sport Psychology vagy Museum Studies szakokra lehetséges jelentkezni.

Tanulmányodba épített gyakorlat

Amennyiben egy teljes képzésre szeretnél jelentkezni a John F. Kennedy University-n, egyben egy a szakba integrált gyakorlaton is részt vehetsz, melynek segítségével tanulmányaidat már az Egyesült Államokban szerzett munkatapasztalattal zárhatod, mely nagyban segíti szakmádon belüli elhelyezkedésed. Gyakorlatodért krediteket szerezhetsz.

Pszichológia hallgatók számára például lehetőség nyílik az egyetem saját létesítménye, a Community Counseling Center-ben tapasztalatot szerezni egyéni, családi vagy csoportterápiák formájában. A jogi hallgatók pedig saját ügyfeleket fogadhatnak gyakorlatuk gyanánt.

A John F. Kennedy University kampusza

A John F. Kennedy University főkampusza Pleasant Hillben, San Franciscótól északkeletre helyezkedik el, és az egyetem igazgatóságának, két könyvtárnak, a három kar előadótermeinek, számítógéptermeknek és lounge-nak ad otthont, ahova a diákok szívesen járnak tanulni, egymással találkozni vagy csak egyszerűen pihenni két óra között. A John F. Kennedy University mottója a kövekező: "Our philosophy transforms the learning process into one that honors your full being.", melynek szellemében igyekeznek alakítani oktatási stílusukat is.

Azok számára, akik tanulmányaik mellett szívesen felfedeznék Kalifornia Államot is, a JFKU kitűnő kiindulópont lehet, mind rövid, mind pedig hosszabb utak szempontjából. San Francisco szomszédságában található például a Szilícium Völgy a technológiai újításokra érzékeny diákok számára, akik a startup-kultúrát gyökereiig szeretnák visszakövetni és megismerni. Aki inkább a természet és a vadvilág csodái után kutatna, semmiképp se hagyja ki a Yosemite Nemzeti Parkot! Természetesen lehetőség adódik egy autentikus amerikai roadtrip-re is a nyugati parton, mondjuk San Diegótól Los Angelesig.

Szerző: Hilka Leicht