Egyetemek külföldön: Manhattan Institute of Management

Jelentkezz üzleti alap- vagy mesterképzés keretében részképzésre New York City pénzügyi központjába, a Manhattan Institute of Management-re az IEC segítségével!


Regisztráció

/fileadmin/_processed_/9/4/csm_MIM-image_c01387ee28.jpg

Információk

Website www.mimusa.edu

Alapítva 1984

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 2: 08. január 2018 - 22. június 2018


Jelentkezési határidő
Semester 2: 15. november 2017 (ajánlott 13. október 2017)

Manhattan Institute of Management

William Street 110 , New York City, New York, USA

Manhattan Institute of Management

Felsőfokú tanulmány

Féléves részképzések New York City-ben 

Tanulj üzleti részképzésen Manhattanben! Most valóra válthatod továbbtanulási álmaidat, méghozzá a Manhattan Institute of Management-en, mely New York City pénzügyi kerületében, a Wall Street-en található New York Stock Exchange és a Federal Reserve Bank közvetlen közelében helyezkedik el. A nemzetközi diákoknak féléves részképzéseket kínál az intézmény alap- és mesterképzésen, melynek keretében integrált, egy New York City székhelyű cégnél végzendő szakmai gyakorlatra is lehetősége van a hallgatóknak. A képzések 6 hónaposak és két tanulmányi időszakra különülnek el. Az "International Business Studies Program" képzés keretében az alábbi négy alapozó tárggyal bővítheted tudásod:

  • e-Business
  • Corporate Finance
  • Finance Markets vagy
  • Strategic Management

Ezek közül választhatsz 3 tárgyat, melyek köré bőséges szabadon választható szakkínálatból választhatsz. Mindemellett 4 különböző félévkezdésre is lehetőséged van: januárban, áprilisban, júliusban és szeptemberben is indul képzés.

Karrierorientált gyakornoki program

Nemcsak az elhelyezkedésében tűnik ki a Manhattan Institute of Management, hanem a képzéseibe integrált úgynevezett In-Company-Training-Program-mal (ICTP) is, melynek köszönhetően a hallgatók fizetés nélküli szakmai tapasztalatot szerezhetnek egy cégnél képzésük során.

Modern oktatási környezet az online-kampuszon

A Manhattan Institute of Technology mottója "Flexible Higher Education in the Heart of Wall Street". A rugalmasság mindenekelőtt az intézmény modernitására utal. Ez a jelző illeti meg az előadótermeket is, melyek a legkorszerűbb technikai felszereltséggel rendelkeznek, emellett interaktív oktatási környezetet tesznek lehetővé. A tanítás itt mindenképpen a smart-classroom és az e-learning-classroom jegyében folyik.

Mindemellett a főiskola hallgatói hozzáférhetnek a MIM online kampuszához, ahol minden szükséges információt megtalálhatnak, az e-naptártól kezdve az e-könyvtáron át egészen az e-szemináriumokig.

Formák

Szerz? Hilka Leicht