Egyetemek külföldön: Mercy College

New York kapujában tanulni meghatározó élmény. Irány a Mercy College

60%BAföG

Információk

Website www.mercy.edu

Alapítva 1950

Hallgatók 11.272 , nemzetközi hallgatók: 200

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 2: 2018. január 18. - 2018. május 09. Semester 2: 2018. szeptember 05. - 2018. december 21.


Jelentkezési határidő
Semester 2: 2017. december 01. (ajánlott 2017. október 13. )

Mercy College

Broadway , Dobbs Ferry, New York, USA

Mercy College

Felsőfokú tanulmány

A Mercy College a romantikus Hudson folyó partján terül el, nem messze New York city belvárosától. A privát egyetem számos képzési lehetőséget kínál a hallgatók számára különféle szakirányokon New York kapujában.

Gyakorlatias oktatás

A hallgatók számos területen kipróbálhatják magukat attól függetlenül, hogy milyen terület érdekli őket, hiszen a programokba fektetett gyakorlati képzés megéri a kurzus árát is egyben. 1 professzorra 19 hallgató jut ezzel garabtálva a megszerzett tudás elmélyítését.

Kiemelkedő üzleti program

Az egyetem megalapítása óta főként az egészségügyi képzések illetve az állatorvosi képzések voltak mérvadóak. A 90 diploma program mindegyike hatékonyan készíti fel a hallgatókat a munkavállalói életre. Az utóbbi évek meghatározó karává vált az üzleti kar ahol a Wall Street-ről érkező professzorok vezetik be az alapokba a diákokat. Több céggel is tartja a kapcsolatot az egyetem ígz a Strategic Consulting Institute olyan állásokra készít fel mleyet az IBM-nél ajánlanak fel.

A Cybersecurity és PR

Az üzleti képzések mellett a kommunikáció szakirányos szakok is kelendőek. Kiemelkedőek a PR, film, újságírás, pszichológia, szociológia. Emellett az művészetek, design, zene és zene produkció management szakirányok is népszerűek. Megemlítendő a Cyber security szakirány amelyet már Master szinten is el lehet végezni a Mercy College diplomájaként.

Dobbs Ferry városában fekszik a kampusz ahol megtalálható a városi könyvtár. Emellett a hallgatók a kampuszon a Center of Academic Excellence & Innovation épületében vehetnek részt inkubációs programokban és mentor tevékenységekben.

Sokszínű diákélet

A diákok 35 különboző klub közül választhatnak illetve részt vehetnek a Mercy College Model United Nations csapatában, hogy közelebbről is megismerhessék a világot. Szabadidős tevékenység tekintetében a Mercy College egyetemi csapatai közül is választhatunk vagy éppen csak drukkolhatunk a szemeszter alatt a meccseken.

Next Stop: Grand Central

Dobbs Ferry mindössze 37 percre található New York city Grand Central állomásától, melyet  vonattal közelíthetnek meg a hallgatók. A kis város leghíresebb szülöttje a Facebook alapító, Marck Zuckerberg.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht