/fileadmin/_processed_/a/e/csm_MCNY_Station_9d35afed5b.jpg/fileadmin/_processed_/4/a/csm_MCNY_Library_40043b2ca4.jpg/fileadmin/_processed_/4/9/csm_MCNY_Manhattan_1150bf7769.jpg/fileadmin/_processed_/a/2/csm_MCNY_NYC_3d662c2088.jpg

Egyetemek külföldön: Metropolitan College of New York

Továbbtanulási lehetőség New York City szívében - a Metropolitan College of New York kampusza Manhattan központjában a SoHo és a Hudson Square közelében található.

61%BAföG

Információk

Website www.mcny.edu

Alapítva 1964

Hallgatók 1.195 , nemzetközi hallgatók: 53

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 1: 2018. szeptember 06. - 2018. december 17.

Metropolitan College of New York

West Street 60, New York, New York, USA

Metropolitan College of New York

Felsőfokú tanulmány

Irány a Big Apple!
A Metropolitan College of New York (MCNY) Manhattan szívében található. Itt találkozik a nemzetközi szféra kereskedelem, kultúra, pénzügy és média összes képviselője. Az egyetem a Lower Manhattan Hudson téren helyezkedik el, ami mágnesként vonzza a külföldi látogatókat. Ez a SoHo és a TriBeCa kerületeivel határos, viszont a hallgatók rövid sétával elérik a híres Chinatown,Little Italy és Greenwich Village városrészét is.

A jó tanulmányi átlag jutalmazása
Az MCNY nappali tagozatos hallgatói, akik sikeresen zárják tanulmányaikat, jutalomban részesülnek. A legjobb diák akár 6.800 USD ösztöndíjat is nyerhet. A doktorandusz hallgatók támogatási összege 6000 USD. A tandíj a kreditmennyiségtől függ. Nemzetközi hallgatók alapképzésen 12 kreditet, mesterképzésen 9 kreditet vesznek fel. Alapképzés tandíja kreditenként 544 USD, a mesterképzésé pedig 830 USD.

Üzleti tanulmányok a gazdaság metropoliszában
Ezt kínálja az MCNY oktatási rendszere. A kis létszámú egyetem elsősorban az üzleti képzésekre specializálódik, és nagy figyelmet fordít a hallgatói támogatásra. Egy tanár általában 18 diákkal foglalkozik, ami nemzetközi tekintetben is nagyon jó aránynak számít. A New York City-ben folytatott tanulmányok megéhetési költségekkel járnak (ellátás, szállás, könyvek, közlekedés). Az MCNY azt javasolja, hogy a diákok 7000 USD költőpénzzel kalkuláljanak egy félévre.

A mindig éber város: New York
Nem csak a kultúra és az élet felgyorsult New York-ban, hanem a MCNY úgynevezett Fast Track tanulmányi képzései is. Itt lehet például olyan szakra jelentkezni, amely 2 év leforgása alatt Bsc. diplomát kínál. Az MBA program csupán egy évig tart. Ezzel a diákok nem pusztán időt, de pénzt is spórolnak.

Munkatapasztalat az USA-ban
Aki az USA-ban szeretne munkatapasztalatot gyűjteni, számára az ajtó nyitva áll. Azon diákok, akik a teljes képzésüket az USA-ban végzik akár 12 hónpot is dolgozhatnak diplomaszerzés után. Ezt az Optional Practical Training (OPT) vízum teszi lehetővé, mely által minden munkakörben és munkaügyi szektorban elhelyezkedhetnek a hallgatók. Az MCNY a Career Service Office közreműködésével segíti az álláskeresést.

Szerző: Hilka Leicht