Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/5/6/csm_NorthernArizonaUniversity_01_240x320_edf1f11a47.jpg/fileadmin/_processed_/8/8/csm_NorthernArizonaUniversity_02_240x320_e36e23bcc0.jpg/fileadmin/_processed_/3/7/csm_NorthernArizonaUniversity_03_600x400_ede9e4e5c0.jpg/fileadmin/_processed_/0/b/csm_NorthernArizonaUniversity_04_600x400_7fe865eab5.jpg/fileadmin/_processed_/6/5/csm_NorthernArizonaUniversity_05_600x400_d62deb95b3.jpg

Egyetemek külföldön: Northern Arizona University

A Nothern Arizona University alap, rész és mesterképzéseire is lehet jelentkeznie a hallgatóknak. Az egyetem gazdaságtudományi különösen jó hírnévnek örvend.

44%BAföG

Információk

Website www.nau.edu

Tanulmány Flagstaff, Arizona, USA

Alapítva 1899

Hallgatók 23.600, nemzetközi hallgatók: 1.200

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)


A félév időpontjai Semester 2: 2018. január 15. - 2018. május 11.

Northern Arizona University

South San Francisco Street , Flagstaff, Arizona, USA

Northern Arizona University

Felsőfokú tanulmány

Northern Arizona University ( NAU ) állami kézben lévő egyetem az Egyesült Államok délnyugati részén. Az 2009-ben ünnepelte 110. jubileumi évfordulóját. A NAU az évek során kiemelkedő hírnevet szerzett, a Washington Monthly és a Forbes is az USA 100 legjobb egyeteme közé sorolta. 

A NAU színes tanulmányi kínálattal rendelkezik alap és mesterképzések tekintetében is. Az alábbi karok képzései közül lehet választani: bölcsészettudomány, társadalomtudomány, matematika, természettudomány, mérnöki képzések, informatika, gazdaságtudomány és pszichológia. Az egyetem kiemelkedő a színvonalas geológiai és erdőgazdálkodási képzése tekintetében. A nemzetközi tanulmányi osztály gondoskodik arról, hogy azok a nemzetközi hallgatók is jól érezzék magukat, akik csak egy félévre jelentkeztek. 

A Gazdaságtudományi Kar oktatási kínálata kiváltképp választékos. A „Northern Arizona University Master of Business Administration (MBA)“ az  AACSB International akkreditált képzése. A NAU Business School az egyetem modern, jól felszerelt létesítménye. Azok a diákok akik közgazdasági alapképzést abszolváltak 10 hónap alatt elvégezhetik az MBA képzését is. 

Azok akik nem közgazdasági területen szerezték diplomájukat (hanem pl. mérnöki, természettudományi vagy bölcsészettudományi karokon) az MBA képzését 18 hónap alatt elvégezhetik. 

Azok akik a napi megeröltető tanulás mellett pihenni szeretnének a NAU változatos szórakozási lehetőségei közül választhatnak. Több mint 150 egyetemi klubbot és szervezetet működtet, mely a diákok szemináriumon kívüli szocializációját segíti.

A College Spirit legegyszerűbben a sportrendezvények által tapasztalható meg. Mindegy hogy az egyetemi csapat játékosaként, sportolójaként vagy nézőjeként veszel részt. A NAU hallgatói számára a híres hagyományörző egyetemi csapatok (Lumberjacks) mérkőzésén való részvétel ingyenes. A NAU sport csapatai (amerikai football, labdarúgás, röplabda, kosárlabda) az amerikai egyetemi sportligához: NCAA-hoz tartoznak.

Arizona legfőkébb napos, a 62.000 fős Flagstaff városát mégis mind a négy évszak meghatározza. Flagstafftól 225 km-re Phoenix, 38 km-re Sedona (Red Rocks), a híres Grand Canyon pedig csupán 120 km-re található. Észak- Arizona nagyszerű hely a téli sportok szerelmeseinek, közeli sípályái néhány perc alatt megközelíthetők.

Szerző: Hilka Leicht