Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: San Ignacio University Miami

Gyönyörű aranyhomokos strandok, kislétszámó osztáyok. Így lesz élmény Miamiban tanulni!

Információk

Website www.sanignaciouniversity.edu

Tanulmány Doral, Florida, USA

Alapítva 2007

Hallgatók 400, nemzetközi hallgatók: 45

Oktatás nyelve Englisch

San Ignacio University Miami

NW 107th Avenue 3905 , Doral, Florida, USA

San Ignacio University Miami

Felsőfokú tanulmány

Az egyetem a perui San Ignacio de Loyola egyetem kihelyezett privát kampusza Miamiban az USA-ban. Kapuit először 2007-ben nyitotta meg Doral városában, 10 kilométerre nyugatra Miamitól, amely üzleti és kulturális tengelye is egyben amerikának és latin- Amerika egy részének.

An der Nahtstelle zur spanischsprachigen Welt

Igaz a képzés nyelve zömében angol, de latin-Amerika közelsége miatt előfordul, hogy a mindennapokban ugyanógy használni kell a spanyol vagy francia tudásunkat is. Másként ragad ránk a nyelv a mindennapok miatt. A nemzetközi gazdálkodás mellett a turimus és vendéglátás valamint a Kulináris iskola is széles program kínálattal áll a hallgatók rendelkezésére. A multikulti professzorok miatt igazán sokrétű tudásra lehet szert tenni.

Gyakorlati üzleti képzés

Az üzleti alapképzés mellett akár MBA képzés is elvégezhető az egyetemen. A féléves program is kínál annyi tapasztalatot, hogy az itthoni tanulmányok könnyedén kiegészíthetőek.

Miami: több mint pálmafák és strandok

Doral elhelyezkedése a közeli Miamihoz lehetővé teszi a strandolást és a napfürdőzést, de Miami tübb mint kikapcsolódás. Latin-amerikai kulturális kulináris közelsége érdekes multikutlurális közeget teremt számos kulturális és építészeti csodával kiegészülve. A Disney World és a Perez Art Museum illetve Miami Museum of Science további kikapcsolódást biztosít.

Szerző: Hilka Leicht