Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/c/8/csm_SNHU_01_600x400_2b8ed5782f.jpg/fileadmin/_processed_/d/6/csm_SNHU_02_600x400_bbe4a110e7.jpg/fileadmin/_processed_/a/8/csm_SNHU_03_600x400_46b7cde5f4.jpg/fileadmin/_processed_/0/6/csm_SNHU_04_600x400_7a2ddf1043.jpg/fileadmin/_processed_/c/5/csm_SNHU_05_600x400_22968072d4.jpg

Egyetemek külföldön: Southern New Hampshire University

New England szívében található a Southern New Hampshire University. Jelentkezz az egyetemi részképzésre az IEC segítségével.

47%BAföG

Információk

Website www.snhu.edu

Tanulmány Manchester, New Hampshire, USA

Alapítva 1932

Hallgatók 4.411, nemzetközi hallgatók: 1.089

Oktatás nyelve Englisch

Southern New Hampshire University

North River Road , Manchester, New Hampshire, USA

Southern New Hampshire University

Felsőfokú tanulmány

New England
A barátságos amerikaiak itt talán egy kicsit még barátságosabbak, mint máshol, ami a forradalom előtti időkre vezethető vissza. A pezsgő, élénk Indian Summernek köszönhetően évente emberek milliói látogatnak a városba. A Southern New Hampshire University (SNHU) e vidám légkör közepén található. A főkampusz Manchesterben van, mely 120.000 lakosával a megye legnagyobb városa. Aki kíváncsi, milyen az igazi amerikai egyetemi élet, itt jó helyen jár. Az SNHU a nemzetközi hallgatók számára közkedvelt oktatási célpont.

Központban a Business
A gyakorlatias képzés elsősorban a gazdasági tudományok szakterületére terjed ki: 40 különböző MBA képzésre lehet jelentkezni. A legfeljebb 18 fős tanuló csoportoknak köszönhető a személyre szabott oktatási színvonal. A nemzetközi hallgatók több tanulmányi lehetőség közül választhatnak: jelentkezhetnek a hagyományos külföldi részképzésre, teljes képzés kreditátvitelére, valamint  az MBA képzésére is. Különleges szakirányoknak számítanak például a Hospitality, Information Technology, Fashion és a Sports Management. A közkedvelt egyetemi éttermet egy az egyben a Business School hallgatói vezetik. A Doctor of Business Administration in International Business azoknak a tanulóknak javasolt, akiket a kutatási területek vonzanak. Az SNHU School of Arts and Sciences, mint a Graphic Design and Media Arts, Game Design and Development, Computer Info Systems valamint a pszichológiai szakirány gyakorlati képzései nagyon népszerűek. A beiratkozás mindkét félévre lehetséges, és a kreditátviteli lehetőségek is nagyon egyszerűek. A külföldi hallgatók a félévet két orientációs nappal indítják. Az egyetemi International Office minden téren támogatja a külföldi tanulókat, akik többféle ösztöndíjra is pályázhatnak. A 120 négyzetméter kiterjedésű kampusz egész területén kiváló wi-fi csatlakozási lehetőség van. Számos sportprogram is adott. Az SNHU olimpiai nagyságú úszómedencével és hegymászófallal is rendelkezik.

All-American Town
A City of Manchester a déli New Hampshire államban található. Autóval az Atlanti-óceán, Boston valamint a gyönyörű sípályák könnyen elérhetők. A lakosok lelkesen támogatják a helyi csapatokat, pl. a jégkorong, a baseball és a labdarúgás nagyon népszerű sportnak számít a régióban. A kultúra kedvelőinek ajánlott a város két színháza. A Currier Museum of Art lenyűgöző gyűjteményébe az amerikai és európai művészettörténeti korszakok 13.000 tárgya tartozik. 

Szerző: Hilka Leicht