Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/8/csm_OldWestburyUniversity_01_600x400_a629f9f64b.jpg/fileadmin/_processed_/e/d/csm_OldWestburyUniversity_02_600x400_a_149b072894.jpg/fileadmin/_processed_/9/4/csm_OldWestburyUniversity_03_600x400_a_47e9617318.jpg/fileadmin/_processed_/2/2/csm_OldWestburyUniversity_04_240x320_2f5597e8f8.jpg

Egyetemek külföldön: State University of New York - College at Old Westbury

New York City-ben lévő Old Westbury College az egyetemvárosi kampusz és a nagyvárosi élet kombinációja. Az IEC szaktanácsadói segítenek a külföldi tanulmányaidra való jelentkezésben.

63%BAföG

Információk

Website www.oldwestbury.edu

Tanulmány Old Westbury, New York, USA

Alapítva 1965

Hallgatók 4.900, nemzetközi hallgatók: 75

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)


A félév időpontjai Semester 2: 2018. január 22. - 2018. május 18. Semester 1: 2018. szeptember 04. - 2018. december 21.


Jelentkezési határidő
Semester 2: 2017. november 15. (ajánlott 2017. október 13. )

State University of New York - College at Old Westbury

Store Hill Road , Old Westbury, New York, USA

State University of New York - College at Old Westbury

Felsőfokú tanulmány

College at Old Westbury 
Része a State University of New York-rendszerének. Ez egy óriási egyetemi hálózat és a legjobb tanulmányi feltételek biztosításáért felelős. 64 kampusz tartozik az állami egyetemek és főiskolák rendszerébe. A College at Old Westbury a US News and World Report szerint a legsokoldalúbb Liberal Arts College az országban.

A sokszínű kampusz
Ezt a tényt a hallgatói összetétel mellett a változatos szakirányok és felvehető tárgyak is igazolják. Az oktatási kínálat a School of Arts and Sciences, a School of Business valamint a School of Education területein nagyon választékos. Az üzleti képzések közül az Accounting különösen jó hírnévnek örvend. A végzést követően számos hallgatónak sikerül az okleveles könyvvizsgálói vizsgát is letennie. A média és kommunikációs szakon végző hallgatóknak NYC nagyon jó gyakorlati lehetőségeket tartogat.

Független, kritikus és elfogulatlan gondolkodás és cselekvés
Mely elveket az egyetem különösen előnyben részesít. A tolerancia és a nyitottság a komplex és sokszor ellentmondásos környezettel  és társadalommal szemben a való világban is jól ismert fogalom. Az egyetemen fontos a diákok és tanárok közötti kellemes légkör és a személyes és barátságos kapcsolat ápolása. A kis osztályok lehetővé teszik az ötletek és vélemények produktív eszmecseréjét a szemináriumok keretén belül. Egy tanár általánosan 17 diákkal foglalkozik.

Az egyetemi élet
A hallgatói közösség változatos és sokszínű. Számos egyetemi klub és szervezet segíti a diákok szocializációját. A Nassau Countryban található Old Westbury gazdag művészeti és kulturális tevékenységeket kínál. Long Island mindig is sok írót és költőt ihletett meg gyönyörű természeti adottságaival és pihenésre alkalmas strandjaival. Nassau Queens, Brooklyn és New York City kerületeivel határos, viszont Manhattan is közel van hozzá. Mindemellett Nassau az USA leggazdagabb és legbiztonságosabb kerülete.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht