Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/6/f/csm_USA_SUNY_Plattsburgh_Hawkins_Hall_front_2073c9137f.jpg/fileadmin/_processed_/2/7/csm_StateUniversityPlattsburgh_600x400_51eba988a4.jpg

Egyetemek külföldön: State University of New York - College at Plattsburgh

Külföldi félév Upstate New York-ban: a Plattsburgh barátságos egyetemvárosa a kanadai határ közelében található.

73%BAföG

Információk

Website www.plattsburgh.edu

Tanulmány Plattsburgh, New York, USA

Alapítva 1889

Hallgatók 5.000, nemzetközi hallgatók: 350

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

State University of New York - College at Plattsburgh

Broad Street , Plattsburgh, New York, USA

State University of New York - College at Plattsburgh

Felsőfokú tanulmány

College at Plattsburgh
A State University of New York System (SUNY) rendszer része. Ez az egyetemi hálózat garancia a kiváló tanulmányi feltételekre. 64 egyetemi kampusz tartozik a SUNY hálózatába, melynek jó hírnevét több intézményrendszer is elismeri.

"Imagine what you will accomplish" 
Ez a College at Plattsburgh mottója, ahol könnyű a tanulmányi célok megvalósítása. Az egyetem kis létszámú, mindössze 5.000 hallgatója van. Nagy figyelmet fordít arra, hogy minden diák a teljes tanulmányi potenciálját kihasználja, ezért egy professzor maximálisan 17 hallgatóval foglalkozik a tanév során. Ez bizonyíték a nagyon magas tanulmányi színvonal elérésére.

A kampusz
barátságos és viszonylag kicsi, így gyalog könnyen bejárható.  Az egyetem Plattsburgh egyetemvárosában helyezkedik el, amely 20.000 lakossal rendelkezik, tehát a jó hangulat garantált. A hallgatók 90% -a származik New York államából, így a nemzetközi diákok belekóstolhatnak az igazi amerikai College Life-ban

Az egyetem és környéke
Az Adirondack Mountains lábánál helyezkedik el, amely nagyszerű szabadidős lehetőségeket biztosít. Nyáron túrázni, télen síelni és snowboardozni is lehet. Montreal és Quebec 100 km távolságra található, ha a diákoknak kedvük támad nagyobb városokba ellátogatni. Az egyetem is bővelkedik szabadidős tevékenységek kínálatában: foci, tenisz, rögbi és további sport egyesületek várják a tanulókat.

A legnépszerűbb szakirányok
Az egyetem Business and Economic kurzusai- itt a tanult elméleti tudást nagyon könnyen átültethetik a hallgatók a gyakorlatba: szakmai gyakorlati lehetőségek és egyetemi továbbképzések folyamatosan indulnak. Másik fontos szakirány a biológia, ami olyan magas tudást ad, hogy a továbbtanulás mellett sokan azonnal munkába állnak. Ezenfelül a számvitel, kémia és pszichológia szintén nagyon közkedvelt szakiránynak számít.

Szerző: Hilka Leicht