Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/6/2/csm_Wichita-Image_e0ee7cd769.jpg

Egyetemek külföldön: Wichita State University

A Wichita State University, a repülőgyártás világközpontja, így a mérnöki és üzleti képzéseik kiemelkedőek. Jelentkezz a Kansas állami Wichita State University képzéseire az IEC-n keresztül!

72%BAföG

Információk

Website www.wichita.edu/international

Tanulmány Wichita, Kansas, USA

Alapítva 1895

Hallgatók 15.000, nemzetközi hallgatók: 1.500

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Wichita State University

Fairmount St 1845 , Wichita, Kansas, USA

Wichita State University

Felsőfokú tanulmány

A Wichita State University tipikus amerikai egyetem Kansas államban. Egy, az Egyesült Államok kellős közepén található, igazán hagyományőrző azonban egyben innovatív város, Wichita ad otthont az egyetemnek. A WSU Innovation Campus-a többekközött egy igencsak sikeres cégóriással, az Airbussal ápol üzleti kapcsolatot. A Wichita State University amerikai viszonylatban kedvezményes tandíjon kínál fléves részképzéseket, ezentúl a megélhetési költségek is alacsonyabbak, mint a partvidéken, ezt a CNN Money legélhetőbb észak-amerikai városokból összeállított ranglistáján elért 5. hely is alátámasztja.

Sokszínű tárgykínálat és modern létesítmények

Az egyetem üzleti és mérnöki képzései rendkívül közkedveltek, továbbá a művészeti, pedagógia és zenei képzések is igen népszerűek gyakorlatközpontúságuk miatt. Az egyetem emellett Management képzéseire is büszke lehet, pl. a Sportmanagement is vonzó szak. Az egyes karok modernek és nagyon felszereltek, a legkorszerűbb és innovatívabb létesítményekkel és taneszközökkel rendelkezik az egyetem. Wichita városa az "Air Capital of the World" elnevezést a városban székhelyelő Boeing, Cessna, Learjet és további repülőgépgyártó cégeknek köszönheti. Ezen üzleti kapcsolatokat az egyetem ki is használja: mérnöki képzésein felkészült és sikeres szakembereket képez.

Kikapcsolódás a Wichita State University-n

A WSU diákjainak ingyen belépő jár a kampuszon tartott sporteseményekre, versenyekre, pl. a baseball, kosárlabda és röplabda mérkőzések nagy látványosságnak számítanak, melyekre 24.000-es nézőközönség látogat el. A sportot kedvelő diákok számára edzőtermeket, uszodát, teniszpályát és még sok más sportlétesítményt tart fenn kampuszán az egyetem. A kulturális kikapcsolódásra vágyó hallgatók a kampusz  és a város múzeumait is látogathatják, továbbá koncertek, színházak és további kulturális rendezvények és fesztiválok is várják őket. Mindemellett a WSU közel 200 tematikus diákklubbal rendelkezik, szinte bármilyen érdeklődési körben.

Gazdag történelem és vendégszeretet: Wichita

Wichita Kansas állam legnagyobb népességgel rendelkező városa, több mint 385.000 lakossal. A város az itt letelepedett indián törzs nevét hordozza, és a mai napig őrzi és ápolja hagyományait. Apropó történelem: az egyetem kampuszán található a világ első Pizza Hut-ja, mely meglepően kicsi, azonban múzeumként működik napjainkban. Wichita híres vendégszeretetéről, rengeteg bárjáról és étterméről, melyekben kellemes baráti környezetben töltheted el estéidet.

Szerző: Hilka Leicht