Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/b/csm_Worcester_240x320_94d5eb1668.jpg/fileadmin/_processed_/4/b/csm_Worcester_600x400_01_9820e54cb2.jpg/fileadmin/_processed_/c/f/csm_Worcester_600x400_02_b72fe7d1bb.jpg/fileadmin/_processed_/7/a/csm_Worcester_600x400_03_4d296210d5.jpg/fileadmin/_processed_/9/1/csm_Worcester_600x400_04_5d7bafc077.jpg

Egyetemek külföldön: Worcester State University

A Worcester State University részképzésein belekóstolhatsz az igazi amerikai kampuszéletbe. Jelentkezz az IEC segítségével!

67%BAföG

Információk

Website www.worcester.edu

Tanulmány Worcester, Massachusetts, USA

Alapítva 1874

Hallgatók 6.350, nemzetközi hallgatók: 51

Oktatás nyelve Englisch

Worcester State University

Chandler St. , Worcester, Massachusetts, USA

Worcester State University

Felsőfokú tanulmány

Részképzések az USA-ban
Egy világpolgár mindenhol megtalálja a helyét, hiszen a hitvallás szerint a helyiekhez hasonlóan otthonosan mozog - "When in Rome, do as the Romans do". Ez alkalmazható a Worcester State University jövő hallgatóira is, azaz "When in the US, study as the Americans do". A hagyományörző egyetem a híres Princeton Review listáján több, mint 10 éve a “Best Northeastern College” címet viseli. Az elit egyetemek között a WSU is azon intézmények közé tartozik, ahova szívesen jelentkeznek a hallgatók, hiszen a tanulmányi sikerek mellett fontosnak tartják a szakmai életben elért sikereket is.  

A történelmi kampusz Massachussetts második legnagyobb városának lakónegyedében található. A 23 hektár nagyságú terület az utóbbi években folyamatos felújításon ment keresztül, a fenntarthatóság fontos tényező az egyetem életében. A Worcester State University új tanulmányi és kutatási létesítménnyel, kollégiummal és wellness-központtal bővült.

Széleskörű tanulmányi programok
29 szakirány és 8 interdiszciplináris szak képzésére jelentkezhetnek a hallgatók. Az alábbi szakok a legszínvonalasabbak: Business Administration/Economics, Psychology, Biology, Chemistry, English valamint az Environmental Studies. A Criminal Justice, Business és Biotechnology szakirányok különösen gyakorlatorientáltak. Az oktatás személyre szabott, az egy hallgatóra eső professzor száma 7-14 között van. Az egyetem számos szórakozási lehetőséget kínál. A WSU-n 40 hallgatói klub, 19 sportprogram és verseny, művészeti és zenei fesztiválok valamint színázi és egyéb kulturális programok közül választhatnak a hallgatók. "Change the Way the World Works" hangzik a WSU mottója, melyet számos sikeres alumni személye is igazol. Brian Skerry, a National Geographic tehetséges fotóriportere, valamint a médiából jól ismert Geoffrey Zakarian, az USA egyik leghíresebb szakácsa is itt végzett. Kevin T. Campbell más szakterületen vált híressé, ő volt a U.S. Army Space and Missile Defense Command irányítója egészen 2011-ig, míg nyugdíjba nem vonult.

Részképzések Worcester-ben: város és természet ötvözete
A 181.000 fős várost öt domb öleli körül, valamint öt alkalommal nyerte el a híres “All-American City Award” díját. Kulturális kínálata sokszínű. Leghíresebb létesítményei közé a Worcester Art Museum, Higgins Armory, Mechanics Hall, The Hanover Theatre valamint a DCU Center tartozik. Worcesterben számos hangulatos kávézó és étterem gondoskodik a bőséges kulináris választékról. A közlekedési infrastruktúrája jól kiépített. Worcesterből New England minden fontos városa, többek között Boston egy óra alatt elérhető, de akár New York City sincs messze egy hétvégi kirándulás alkalmával. Azok akik a természetben pihennének felderíthetik a White Mountains vidékét vagy síelhetnek a hegyekben. A tengerpart is közel van, Cape Cod az egész világon simert.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht