Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/8/5/csm_CSUDH-Picture3_d577befb37.jpg

Egyetemek külföldön: California State University, Dominguez Hills

A sikeres diplomások nyomában - Töltsd te is külföldi félévedet a California State University Dominguez Hills (CSUDH) kampuszán! Jelentkezz az IEC-n keresztül!

89%BAföG

Szállás

A kiválasztott IEC partner egyetem és az IEC tanácsadói tájékoztatni fognak a szálláslehetőségekről: kollégium, fogadó család vagy off-campus housing (albérlet). Kérjük lépj velünk kapcsolatba!

A kampusz közepén található a CSUDH kollégiumkomplexuma, mely 22 épületben kínál szálláslehetőséget diákjainak. A kétemeletes kollégiumokban 2, 4 és 6 ágyas lakások állnak rendelkezésre. Minden lakosztályhoz tartozik egy nappali, fürdőszoba és konyha, valamint terasz vagy erkély is. A hálószobákban extrahosszú ágyakkal biztosítják a kényelmes pihenést, továbbá a kollégium ágynemű-csere szolgáltatást is kínál. Egy kezdőcsomag ágyneművel, kéztörlő és fürdőlepedővel 120 USD-be kerül. A kollégiumi szállásdíj magában foglal minden költséget (kábel TV, internet, közüzemi díjak).

A kollégiumokban közös helyiségek is találhatók. Kosár és röplabdapályák állnak a diákok rendelkezésére, emellett közös kirándulások, grillezők és klubok biztosítják a pezsgő közösségi életet.

Éves szállásdíj

Kétágyas szoba (4-6 személyes apartmanban): 6.548 USD

Kétágyas szoba (2 személyes apartmanban): 9.012 USD

Nyári szállásdíj

Kétágyas szoba (4-6 személyes apartmanban): 2.002 USD

Kétágyas szoba (2 személyes apartmanban): 2.548 USD

További információk: University Housings.

 

Off-Campus Housing

A California State University, Dominguez Hills úgynevezett "Commuter College", mely azt jelenti, hogy a diákok oroszlánrésze a kampuszon kívüli szálláshelyen lakik (pl. a 10 percnyire található tengerparton) és onnan ingázik. A kampuszon kívül lakó diákok számára tanácsos közös autó bérlése vagy tömegközlekedés használata. Magánszállásokat az alábbi linkek alatt találhatsz:

Apróhirdetések a helyi újságokban:
Grunion Gazette
Los Angeles Times
Craigslist Los Angeles

Szerző: Hilka Leicht