Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/1/f/csm_SFSU-campus2_48e8cafbbf.jpg
2qKfQk7P7qM

Egyetemek külföldön: San Francisco State University

Innováció, kutatás és társadalmi szerepvállalás jellemzi leginkább a pezsgő San Francisco szívében található San Francisco State University-t.

77%BAföG

Szállás

A kiválasztott IEC partner egyetem és az IEC tanácsadói tájékoztatni fognak a szálláslehetőségekről: kollégium, fogadó család vagy off-campus housing (albérlet). Kérjük lépj velünk kapcsolatba!

San Francisco rendkívül vonzó az otthonkeresők körében, ezáltal a lakbérek általában magasak és a szálláshelyek gyorsan elkelnek. Az albérlet mellett döntő hallgatóknak alaposan meg kell fontolnia, mely szállás mellett dönt és rövid időn belül érdemes meghozni a döntést.

1. On-campus Housing:

Az itt tanuló diákok részt vehetnek a San Francisco State úgynevezett Living Learning Program-jában, melynek segítségével a hallgató a szállás fejében többféle tematikus kulturális programban működik közre lakótársaival. Azon hallgatók, akik a Mark Park, a Mary Ward Halls, a Centennial Square tornyaiban vagy falvaiban szeretnének megszállni, egyben egy étkeztetési szolgáltatást is rendelnie kell, melyet a kampusz három létesítményében tud igénybe venni. 

 2. Off-campus Housing:

Az SFSU segít diákjainak a kampuszon kívül is szállást találni. Az alábbi linken több különböző szálláslehetőség is található.

Szerző: Hilka Leicht