/fileadmin/_processed_/2/1/csm_UnitecInstituteTechnology_01_600x400_c4fe275ba8.jpg/fileadmin/_processed_/c/9/csm_UnitecInstituteTechnology_02_600x400_f6202fcb49.jpg

Egyetemek külföldön: Unitec Institute of Technology

Szakmai képzés és gyakorlat: Új-Zéland Unitec egyeteme megfelelően felkészíti hallgatóit a szakmai életre. A top szakirányok közé tartozik a dizájn, építészet és a képzőművészet.


Regisztráció

87%BAföG

Munkalehetőségek

A magyar hallgatóknak tanulóvízumra van szükségük, ha tanulmányokat akarnak folytatni Új-Zélandon. Fontos időben elkezdeni a vízumügyintézést mert akár 5-6 hetet is igénybe vehet az elbírálása. Természetesen ennek ügyintézésében is segítségedre leszünk.

Munkavállalás

Azon hallgatók akik minimum egy éves tanulmányokat folytatnak, lehetőségük van heti 20 órás munkavégzésre tanulmányaik alatt, a szünetben pedig teljes munkaidőben. Azon hallgatók akik sikeresen megszerezték diplomájukat további hat hónapra bevándorlói munkavállalói vízumot kaphatnak és további 2 évre teljeskörű munkavállalói vízumot. A hallgatók házastársaik, amennyiben már megszereztek egy mester fokozatú diplomát munkavállalói vízumért is folyamodhatnak Új-Zélandon.

Szerző: Hilka Leicht