Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Továbbtanulás külföldön: Tanulj Thaiföldön

Külföldi részképzések a tigrisek földjén Thaiföldön: az egyetemi tandíj ára alacsony. Az IEC-nek Bangkokban és Phuketen is van partneregyeteme: Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal!

Oktatási rendszer

Főváros: Bangkok
Népesség: 66.000.000
Terület: 513.120 km²
Időzóna: UTC 7 ig
Pénznem: Bhat
Árfolyam: 1 THB = 0.0293 EUR (Kelt: 23.08.2019)
Hivatalos nyelv: Thai
Szorgalmi időszak: január, augusztus

Információ a célországról

Tájföld Dél- kelet Ázsiában található sokszínű ország: Északon a Himalája határolja, míg Délen a festői partok szegélyezik az országot. Tájföld méltán híres fehér strandjairól a turisták körében, de említésre méltó trópikus klímája, alacsony árai és további természeti csodái miatt is egyben. A kiváló infrastruktúrának köszönhetően a külföldi szemeszter alatt lehetősége nyílik a hallgatóknak a biztonságos utazgatásra is.

A szubtrópikus klímának köszönhetően a három évszak nem annyira eltérő: November és Februárban hűs egyedül az időjárás. Március és Május között azonban a napi hőmérséklet akár 40 celsius fok is lehet. A monszun pedig November és Február között köszönt be, melynek legcsapadékosabb hónapjai Szeptember és Október.

Szemeszter kezdete: Augusztus és Január

Tandíj: 1,500 és 3,500 EUR, megélhetési költségek 400 és 600 EUR havonta

Felsőoktatási intézmények típusai

A megnövekedett igényeknek köszönhetően minden egyetemen megnőtt az angol nyelven meghirdetett programok száma az utóbbi években. Számos kínai hallgató válassza Tájföldet tanulmányai színhelyéül és egyre több európai diák is az országot választja az alacsony tandíjaknak és megélhetési költségeknek köszönhetően. Alap – és mesterképzés egyaránt lehetséges Tájföldön a magán illetve állami egyetemeken egyaránt. Az oktatás, hasonlóan Európához, alap és mesterképzésre különül el.

Szerző: Hilka Leicht