A British Council és az IEC közös IELTS-előadássorozatot indít

Mi is az az IELTS és miért van rá szükség? A British Council és az IEC közös előadássorozata keretében tájékoztatunk a vizsgával kapcsolatos tudnivalókról, mely április második felében veszi kezdetét, ezért érdemes szem előtt tartani honlapunkat a pontos időpont miatt!

Partneregyetemeinkre való jelentkezéshez az IELTS Academic típusú nyelvvizsga letétele szükséges
Partneregyetemeinkre való jelentkezéshez az IELTS Academic típusú nyelvvizsga letétele szükséges

Az előadássorozat áprilisban indul az IEC budapesti irodájában, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, illetve természetesen azokat, akik már jelentkeztek partneregyetemeink egyikére és a nyelvvizsga letétele előtt állnak.

IELTS (International English Language Testing System)

Az IELTS nyelvvizsga az egyik legszélesebb körben elfogadott nyelvvizsga a világon. A legtöbb egyetem nyelvi bemeneteli követelményénél ezt a nyelvvizsgát adják meg elvárásként. Az IELTS nyelvvizsgát a British Councilnál tudod letenni, emellett intenzív tanfolyamokra is tudsz jelentkezni.
Partneregyetemeink alapképzésen 6.0-6.5-ös minimum pontszámot, míg mesterképzésen 6.5-7.0-ás minimum pontszámot várnak el a jelentkezőktől. Egyes partneregyetemeinken azonban már 6.0 alatti IELTS nyelvvizsgabizonyítvánnyal is jelentkezhetsz!

Tudj meg többet az IELTS-ről!

Látogass el hozzánk, hogy még időben tájékoztathassunk a nyelvvizsgával kapcsolatos tudnivalókról és az előadást követően feltehesd kérdéseid a British Council vizsgáztató tanárának és munkatársának, György Mariannak vagy az IEC Tanácsadóinak. Vágj bele bátran a nyelvvizsgába, mi segítünk a felkészülésben!

[A regisztráció hamarosan kezdetét veszi]

Szerző: