Die passende Universität für Ihr Auslandsstudium:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

A UCAS megnyitotta kapuit a 2018 őszén induló alapképzésekre jelentkezők számára

2018-ban szeretnéd megkezdeni alapképzéses tanulmányaidat az Egyesült Királyságban? Az angol egyetemek egységes online felvételi rendszere, a UCAS szeptember 6-án megnyitotta kapuit a 2018 őszén induló alapképzésekre jelentkező diákok számára.

Az IEC jelenleg 26 angol partneregyetemmel rendelkezik.
Az IEC jelenleg 26 angol partneregyetemmel rendelkezik.

Az angol alapképzések és a UCAS

Habár a regisztrációra és az adatbevitelre eddig is lehetőség volt a honlapon, azonban véglegesíteni és elküldeni jelentkezésed csak mostantól lehet. Az elküldött jelentkezésekre az egyetemek ettől az időponttól reagálhatnak, így ha már tudod, mi az álomszakod és minél hamarabb le szeretnéd adni jelentkezésed, ezt egészen 2018. január 15-ig megteheted a mi segítségünkkel, méghozzá - ha partneregyetemeinkre jelentkezel - ingyen!

Nem tudod még, milyen szakra jelentkeznél szívesen?

Az IEC lassan 4 éve nyújt segítséget külföldi egyetemre jelentkező magyar diákoknak, így napi szinten dolgozunk a UCAS online felülettel. Amennyiben igénybe veszed ingyenes szolgáltatásunkat, angol egyetemre való jelentkezésed teljes egészét végigvisszük a UCAS-on keresztül, egészen addig a pontig, amíg el nem fogadod valamelyik általad megjelölt szak helymegajánlását. Ha még nem vagy benne biztos, pontosan mit is szeretnél tanulni, vagy nem tudsz dönteni az egyik vagy a másik irány javára, egy személyes konzultáció keretében átbeszéljük veled elképzeléseidet és lehetőségeidet, majd ezek tudatában hozhatod meg végső döntésed.

Jelentkezz alapképzésre az IEC-n keresztül!

Ha meghoztad döntésed a külföldi továbbtanulásról, nincs más hátra, mint kapcsolatba lépni velünk, hogy megkezdhessük tájékoztatásodat az egyetemekkel és a jelentkezés menetével kapcsolatban. Minden szerdán 17 órától ingyenes tájékoztató előadást tartunk budapesti irodánkban, melyet követően lehetőséget biztosítunk egy személyes konzultációs időpont egyeztetésére. Várjuk jelentkezésedet minden hétköznap 10 és 18 óra között a +36 1 501 2049-es telefonszámon, vagy az info[at]ieconline.hu email címen!

JELENTKEZÉS

Szerző: