A University of Stirling ösztöndíjlehetősége: Postgraduate Merit Scholarship

Végezd mesterképzésed Skóciában! Skót partneregyetemünk, a University of Stirling nem kevesebb, mint 2.000 GBP összegű ösztöndíjat hirdetett meg azon jelentkezőknek, akik kiemelkedő tanulmányi teljesítménnyel jelentkeznek az egyetem bármely mesterképzéses szakára.

Jelentkezz a University of Stirling mesterképzéseire az IEC-n keresztül!
Jelentkezz a University of Stirling mesterképzéseire az IEC-n keresztül!

Az ösztöndíjat olyan EU-s vagy brit jelentkezőknek kínálják, akik 2017 őszén induló mesterképzéses szakra jelentkeznek és kitűnő alapképzéses diplomával rendelkeznek. Az ösztöndíjak nyerteseit az offerek kiküldése után bírálja el az egyetem. Az ösztöndíjat két részletben, minden félév végén folyósítják a szerencsés hallgatóknak. Az ösztöndíj lehetőség alól kivételt képeznek az MSc Sport Nutrition és az MSc Housing (Dissertation only) szakokra jelentkezők. Az ösztöndíj nem kombinálható egyéb ösztöndíjjal. Az ösztöndíjra való jelentkezéshez nincsen az alapvető felvételi dokumentumokon kívül egyéb beadandó dokumentumra szükség.

Skót mesterképzésre jelentkeznél?

Skóciában a University of Stirling-en indulnak a legjobb képzések az Education, Communication & Media továbbá Social Policy szakokon. A Stirlinget a Times Skócia legjobb egyetemének választotta. A fent említett ösztöndíj mellett tandíjadat tandíjhitelből is fedezheted! Amennyiben Te is meg szeretnéd tapasztalni a skót egyetemi életet és a minőségi oktatást, jelentkezz bátran IEC Tanácsadódnál, hogy minden szükséges információ birtokába kerülj és magabiztosan jelentkezhess az IEC-n keresztül, méghozzá ingyen  a University of Stirling mesterképzéseire! Első lépésként gyere el ingyenes tájékoztató előadásunkra, melyet minden szerdán 17 órától tartunk budapesti irodánkban. Az előadást követően is lehetőséged nyílik személyes konzultációs időpont egyeztetésére.

IEC INGYENES TÁJÉKOZTATÓELŐADÁSOK

Szerző: