Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Az ausztrál RMIT mesterképzéses ösztöndíja európai hallgatóknak

Szeretnél a világhírű RMIT egyetemen tanulni, ráadásul ösztöndíjasként? Az ausztrál egyetem meghirdette európai állampolgárságú ösztöndíját mesterképzésre jelentkezőknek, mely 25% tandíjkedvezményt biztosít a szerencsés nyertesnek, a képzés minden tanévében.

RMIT Melbourne Campus
RMIT Melbourne Campus

Az RMIT 16. a világ legjobb 50 évnél fiatalabb egyetemei közt, emellett számos elismerést zsebel be évről évre minőségi oktatásáért és kutatási tevékenységéért. Kiemelten nagy hangsúlyt fordít a diákok a munka piacán való elhelyezkedésére is, s ezt jobbnál jobb gyakorlati helyekkel, workshopokkal és karrier tanácsadással igyekszik biztosítani. Legnépszerűbb szakjai közt megtalálható a Design, az Engineering, az Accounting and Finance és a Business Management, vagy akár a Nanotechnology és az Aerospace Engineering and Aviation is. Mindezt az egyetem Melbourne-ben, a világ legélhetőbb városában kínálja, így garantálva a lehető legjobb és legbiztonságosabb diákélményt.

European Excellence Scholarship

  • Ösztöndíj összege: 25%-os tandíjkedvezmény a képzés minden tanévében
  • Jogosult: európai országok állampolgárai, min. 4-es alapdiplomával rendelkező, az RMIT valamely teljes coursework mesterképzésére végleges helymegajánlást kapott jelentkező, aki 2018 második szemeszterében kezdené meg tanulmányait
  • Jelentkezés módja: érdeklődj IEC Tanácsadódnál!

Jelentkeznél?

Ha szeretnél jelentkezni az RMIT mesterképzéseinek egyikére és megnyerni a fenti ösztöndíjat, lépj kapcsolatba velünk a +36 1 5012049-es telefonszámon (ügyfélfogadás hétköznap 10 és 18 óra között) vagy az info[at]ieconline.hu email címen, hogy ingyenes személyes konzultációt egyeztethessünk!

Szerző: