Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Az IEC a 18. BME Külügyi Börzén!

Idén is megrendezésre kerül az aktuális külföldi szakmai gyakorlati és munkalehetőségeket összegyűjtő
BME Külügyi Börze március 22-23-án, melyen idén az IEC is ott lesz a 30 kiállító egyikeként és reméljük, veled is találkozunk majd!

Találkozzunk a 18. BME Külügyi Börzén!
Az IEC idén is ott lesz a március 22-23-án megrendezésre kerülő BME Külügyi Börzén!

Standunknál tájékozódhatsz partneregyetemeinken induló képzésekre való jelentkezés feltételeiről, a szükséges nyelvvizsgákról, az aktuális ösztöndíjlehetőségekről, vízumügyintézés szükségességéről,  tandíjakról, illetve személyes konzultációs időpont foglalására is lehetőséged lesz! A legkedveltebb úticél, Anglia mellett számos egyéb országban - pl. Ausztráliában, Új-Zélandon, Észak- és Dél-Amerikában, Délkelet-Ázsiában - is találhatóak partneregyetemeink, és partneri palettánkat igyekszünk folyamatosan bővíteni, hogy minden igényre és célkitűzésre megfelelő szakokat tudjuk javasolni számodra!

Foglalj személyes konzultációs időpontot!

Ha nem tudsz részt venni a 18. BME Külügyi Börzén, de még szeretnéd 2017 őszi szemeszterében megkezdeni alapképzésed, javasoljuk, hogy minél előbb egyeztess Tanácsadóddal konzultációs időpontot a végleges szakok kiválasztása és a sikeres felvételi érdekében!
A 2017 őszén induló mesterképzésekre jelentkezők kérdéseit, jelentkezését is várjuk! Időpont foglalása lehetséges a +36 1 501 2049-es telefonszámon vagy az info[at]ieconline.hu email címen keresztül is. Hívásod délelőtt 10 és este 18 óra között tudjuk fogadni. Ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed, az IEC csapata a külföldi felsőoktatás specialistája! Fordulj hozzánk bizalommal!

REGISZTRÁCIÓ

Szerző: