Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Filmmaking alap- és mesterképzések Angliában: vendégünk a Sheffield Hallam University professzora!

Gyere el budapesti irodánkba február 20-án tartandó előadásunkra, ahol brit partneregyetemünk, a Sheffield Hallam University MA Filmmaking szakának vezető professzorát, Colin Pons-t hallgathatod meg és kérdezheted személyes tapasztalatairól és a filmszakmáról!

Sheffield Hallam University
Sheffield Hallam University

Vendégelőadónk csaknem negyed évszázada foglalkozik filmkészítéssel Angliában, az ő nevéhez fűződik több, mint 32 díjnyertes alkotás is, mint például a BAFTA-díjas This Little Life című TV sorozat vagy az Acid House című film, melyeknek vezető producere volt. Jelenleg partneregyetemeüönk, a Sheffield Hallam University Filmmaking meseterszakának vezető professzora.

Amennyiben érdekel a filmkészítés és egy elismert és tapasztalt filmes szakembertől szeretnél aktuális információkat, jótanácsokat kapni, gyere el február 20-i tájékoztatóelőadásunkra, melynek keretében rövid bemutatkozónkat követően a professzor arról fog beszélni, milyen is önálló filmproducernek lenni ma Angliában!

Jelentkezz a Sheffield Hallam University-re az IEC-n keresztül!

Ha szeretnél a Sheffield Hallam University alap- vagy mesterképzésein tanulni, gyere el február 20-i előadásunkra, és a rendezvényt követően egyeztess IEC Tanácsadóddal egy személyes konzultációs időpontot, hogy megkezdhessük jelntkezésed a kinézett alap- vagy mesterszakokra! Az International Education Centre az egyetlen Education UK és a British Council által által akkreditált külföldi felsőoktatási felvételi és tanácsadási iroda Magyarországon. Felvilágosítást nyújtunk a felvételi követelményekről és jelentkezési feltételekről és a szükséges nemzetközi nyelvvizsgákról.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁCIÓ

Szerző: