Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

IEC személyes konzultációs napok a téli szünetben!

Tudjuk, hogy a mozgalmas iskolai hétköznapokban és félévzáráskor még nehezebb időt szakítani egy személyes konzultációra és továbbtanulásod tervezésére. Éppen ezért a két ünnep között, azaz december 27-29-én, délelőtt 10 óra és délután 16 óra között alkalmat biztosítunk neked arra, hogy egy előre leegyeztetett személyes konzultáció keretében átbeszélhessük terveidet külföldi továbbtanulásoddal kapcsolatban.

Külföldi tanulmányaidat EU-s hallgatóként Angliában ösztöndíjjal is támogathatod! Az aktuális ösztöndíjakról bővebben honlapunk Ösztöndíjak menüpontjában olvashatsz.

Ahhoz, hogy legyen egy kezdeti elképzelésed lehetőségeidről, amiből a konzultáción kiindulhatunk, keresd fel honlapunkon a Felvételi menüpontot, ahol részletesen leírjuk, mire kell odafigyelned és mire lesz szükséged egy külföldi egyetemre való sikeres jelentkezéshez! Ezután érdemes a honlapunkon található keresővel rászűrni partneregyetemeink közt azokra az országokra, szakirányokra vagy képzési formákra, melyek érdekelnek. Ezek után nincs más hátra, mint jelentkezni személyes konzultációs időpontodra!

Fontos: időpont egyeztetésre kizárólag emailben ([email protected]) vagy telefonos úton (+3615012049) van lehetőség a rendelkezésre álló időpontok végessége miatt, ezért érdemes még időben lefoglalni azokat.

Várunk szeretettel!

Az IEC Csapata

Szerző: