Irány Írország - új partnerünk a Dublin Business School!

A napokban partnerünkké vált az ír Dublin Business School, mely Írország legnagyobb független üzleti főiskolája. Kínálatában túlnyomórészt az üzleti szakok találhatóak meg, de pszichológia és médiatudomány szakjai is kiemelkedőek. Az IEC-n keresztül mostmár alap-, mester- és részképzéseire is jelentkezhetsz, méghozzá ingyen!

Dublin Business School
Dublin Business School

Üzleti szakok széles kínálata

Az iskola olyan üzleti képzéseket kínál, mint Business with Psychology, Business with Management, Business with Retail Management, de jeleskedik a műszaki képzések - Cloud Computing, Data Analytics and Bog Data, Software Development - és a jogi képzések - Business with Law, Legal and Business Studies - terén is. Továbbá médiatudományok közül megemlítendőek még Journalism és Film & Media szakjai is, melyekre nemzeti és nemzetközi hallgatók előszeretettel jelentkeznek. A kampusz rendkívül korszerű és felszerelt, nem is beszélve a nagyvárosokhoz méltó pezsgő és sokszínű diákéletről.

Munkalehetőségek és élet a kampuszon

Az ír főváros számtalan részmunkalehetőséget kínál az iskola diákjai számára is, leginkább a vendéglátásban könnyű elhelyezkedni, hiszen a környék bővelkedik a népszerűbbnél népszerűbb pubokban, éttermekben és boltokban. A szórakozási lehetőségek sem elhanyagolandóak, hiszen a barátságos írek és a vendégszerető, befogadó környezet nagyban segít a kikapcsolódásban, legyen szó partikról vagy sportolási lehetőségekről.

Szeretnél Írországban tanulni?

Ha meghoztuk kedvedet a Dublin Business School képzéseihez nincs más dolgod, mint kapcsolatba lépni IEC Tanácsadóddal, hogy minden szükséges információt megtudhass a jelentkezésről és lehetőségeidről. Gyere el szerdánként tartandó ingyenes tájékoztató előadásaink egyikére, majd foglalj időpontot egy személyes konzultációra, hogy minél hamarabb informálódhass opcióidról. Az IEC végigviszi jelentkezésedet a kiválasztott partneregyetemekre, méghozzá díjmentesen!

IEC tájékoztatóelőadások

Szerző: