Die passende Universität für Ihr Auslandsstudium:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Jó hír: elérhető az angol tandíjhitel a 2018/2019-es tanévre is!

A brit kormány a mai nap megerősítette, hogy az angol tandíjhitel a 2018-19-es tanévben kezdő jelentkezők számára is elérhető marad, illetve továbbra is a brit diákok által fizetendő tandíj vonatkozik az EU-s hallgatókra is. A tandíjhitelt mind alap- mind pedig mesterképzésekre igényelhetik azok az EU-s diákok, akik angliai egyetemekre jelentkeznek. A tandíjhitelt az összes tanulmányi év tandíját 100%-ban fedezi, emellett az EU-s diákok az EU-s ösztöndíjakra is jelentkezhetnek.

Elérhető az angol tandíjhitel a 2018/2019-es tanévre is!
Elérhető az angol tandíjhitel a 2018/2019-es tanévre is! Jelentkezz angol eygetemi alap- és mesterképzésekre az IEC-n keresztül!

Tanulj Nagy-Britanniában: Jelentkezz angol partneregyetemeinkre!

Gyere el egy személyes konzultációra egy előre egyeztetett időpontban irodánkba, ahol teljes körű tanácsadást nyújtunk, hogy minél átfogóbb képet kapj lehetőségeidről. Jelentkezésedet a +36 1 501 2049-es telefonszámon vagy az info[at]ieconline.hu email címen várjuk hétköznap 10 és 17 óra között. Jelentkezz angliai alap- vagy mesterképzésre az IEC-vel ingyenesen!

Találkozz angol partneregyetemeinkkel a "Study in the UK Day"-en!

Amennyiben idén vagy 2018-ban szeretnél angol egyetemre jelentkezni, és első kézből szeretnél többet megtudni lehetőségeidről, gyere el ingyenes rendezvényünkre 2017. május 20-án a Danubius Hotel Gellértbe, ahol találkozhatsz 4 angol partneregyetemünkkel, többekközött a Northumbria University Newcastle, az Aberystwtyh University és a Sheffield Hallam University képviselőivel. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁCIÓ

 

A közlemény hivatalos forrása: https://www.gov.uk/government/news/government-confirms-funding-for-eu-students-for-2018-to-2019

Szerző: