Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Kösd össze féléves részképzésedet gyakorlattal Amerikában: jelentkezz a MIM üzleti részképzéseire!

Amerikában szeretnél tanulni és egyben gyakorlati tapsztalattal is szeretnél gazdagodni? Amerikai partneregyetemünk, a Manhattan Istitute of Management megoldást kínál erre Study Abroad programjának keretében! Mind alap-, mind pedig mesterképzéses szakon jelentkezhetsz az IEC segítségével, méghozzá ingyenesen!

Manhattan Institute of Management
Manhattan Institute of Management

Üzleti képzések New York City pénzügyi központjában

A nemzetközi diákoknak féléves részképzéseket kínál az intézmény alap- és mesterképzésen, melynek keretében integrált, egy New York City székhelyű cégnél végzendő szakmai gyakorlatra is lehetősége van a hallgatóknak. A képzések 6 hónaposak és két tanulmányi időszakra különülnek el.
Az "International Business Studies Program" képzés keretében az alábbi négy alapozó tárggyal bővítheted tudásod:

  • e-Business
  • Corporate Finance
  • Finance Markets vagy
  • Strategic Management

Ezek közül választhatsz 3 tárgyat, melyek köré bőséges szabadon választható szakkínálatból választhatsz. Mindemellett 4 különböző félévkezdésre is lehetőséged van: januárban, áprilisban, júliusban és szeptemberben is indul képzés. 

Jelentkezz a Manhattan Institute of Management-re az IEC-n keresztül!

Amennyiben meghoztuk a kedved az MIM-hez vagy az amerikai továbbtanuláshoz alap- vagy mesterképzési szinten, nyugodtan keresd fel IEC Tanácsadód a +36 1 501 2049-es telefonszámon hétköznap 10 és 17 óra között, vagy írj az info[at]ieconline.hu email címre, hogy egyeztethessünk egy ingyenes személyes konzultációs időpontot a részletek megvitatására és jelentkezésed elindítására! Időpont egyeztetésre ingyenes tájékoztatóelőadásainkat követően is lehetőséget biztosítunk.

Szerző: