Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Köszönjük részvételed a 4. Study in the United Kingdom Day-en!

Idén szeptemberben is megszervezésre került Study in the United Kingdom Day elnevezésű tájékoztatóelőadásunk, melyre közel 130 résztvevő jött el a Danubius Hotel Gellértbe. Az előadás folyamán bemutatkozott az IEC budapesti központja, majd ezt követően 3 brit egyetem is, az Aberystwyth University, a University of Westminster, továbbá az Anglia Ruskin University és a London Brunel University a NAVITAS oktatásszolgáltató szervezet képviseletében.

Study in the UK Day, Gellért Hotel, 2017. szeptember 30.
Study in the UK Day, Gellért Hotel, 2017. szeptember 30.

Tengerparti idill: Aberystwyth University

A wales-i egytemek közül a tengerparti elhelyezkedésű Abersytwyth University rendelkezik a legmagasabb diák-elégedettségi pontszámmal, méghozzá Angliaszerte. Az egyetemen szakok széles kínálatából válogathatnak a hallgatók: jog, biológia, közgazdaságtan, üzleti tanulmányok, földrajz, matematika, politikatudomány, filmtudomány, és még számos más tudományág képviselteti magát az intézményben, alap- és mesterképzés formájában egyaránt. Az egyetemet Samantha Windows képviselte rendezvényünkön.

Samantha Windows (Aberystwyth University) személyes konzultáció közben a rendezvényen
Samantha Windows (Aberystwyth University) személyes konzultáció közben a rendezvényen

Egyetem a modern London központjában - University of Westminster

A brit főváros közepén elhelyezkedő egyetem nagy múltra tekint vissza, hiszen Anglia első politechnikumából, a Royal Politechnic Institution-ból nőtte ki magát. Elhelyezkedését tekintve rendkívül előnyös, hiszen London szívében található. London történelme a szakkínálatot is alakítja. A University of Westminster 1838-ban alapult Royal Polytechnic Institution néven, mely egyben Nagy-Britannia első politechnikuma is volt. A Media, Design és Art szakok kiemelkedőek az egyetem palettáján kínált szakok közt, azonban a Science, Architecture és Social Science szakok is rendkívül erősek. A rendezvényen az egyetemet Emilie Maddison képviselte, emellett nála is lehetőséget biztosítottunk személyes konzultációs időpontok egyeztetésére, mellyel szép számmal éltek is a résztvevők. Amennyiben a University of Westminster alap-, mester- vagy részképzéseire szeretnél jelentkezni, könnyedén megteheted azt az IEC segítségével!

Study in the UK Day 2017. szeptember 30.
Study in the UK Day 2017. szeptember 30.

Brit főiskolából egyetemre a Navitas-szal

A nemzetközi és EU-s hallgatók számára talán a legnagyobb kihívást egy külföldi egyetemre való jelentkezés során a követelményként megjelölt nemzetközi nyelvvizsga letétele jelenti. Ettől azonban eltekint a partnerintézményünk, a Navitas oktatási ügynökség. A Navitas partnerségben áll több főiskolával, többekközt a Cambridge Ruskin International College-al és a London Brunel International College is. Sőt, mi több, amennyiben már rendelkezel IELTS-el, de eredményed nem éri el a kinézett egyetem minimum pontkövetelményeit, a CRIC-re még mindig jelentkezhetsz, hiszen már 4.0-ás összpontszámmal (vagy azzal egyenértékű más nyelvvizsgával) is fogadnak diákokat!

Jelentkezz az IEC-nél!

Amennyiben 2018-ban szeretnél vendégegyetemeinkre vagy más angol egyetemre jelentkezni, és első kézből szeretnél többet megtudni lehetőségeidről, jelentkezz személyes konzultációs időpontra az info[at]ieconline.hu email címen vagy gyere el irodánkba szerdánkénti tájékoztatóelőadásaink egyikére:

Rendezvények

Szerző: Rita Fülöp