Die passende Universität für Ihr Auslandsstudium:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Nem nyertél felvételt választott alapképzésedre? Még mindig jelentkezhetsz angol alapképzésre a UCAS Clearing-ben!

Nem nyertél felvételt álmaid szakára? Esetleg lecsúsztál az idei egyetemi jelentkezési időszakról? A UCAS Clearing időszakban még mindig jelentkezhetsz angliai alapképzésekre, méghozzá egészen augusztus végéig! Az IEC segít neked ennek lebonyolításában és a UCAS Clearing-ben meghirdetett szakok megtalálásában!

Még mindig nem késő jelentkezni angliai egyetemekre! Jelentkezz alap- vagy mesterképzésre az IEC-n keresztül ingyen!
Még mindig nem késő jelentkezni angliai egyetemekre! Jelentkezz alap- vagy mesterképzésre az IEC-n keresztül ingyen!

Mi is az a UCAS Clearing időszak?

A nagy-britanniai egyetemi alapképzések egységesített online jelentkezési felülete, a UCAS június 30-ig fogad be alapképzésekre jelentkezéseket, ezután megkezdődik a Clearing időszak, mely során a még nem betelt szakokra lehetséges jelentkezni. A szakok listája folyamatosan változik, ahogy betelnek és felszabadulnak a helyek, így akár egész augusztus végéig megjelölhetsz szakokat. A jelentkezés első lépéseként regisztrálnod kell és be kell vinned adataidat a UCAS Clearing felületén, mely során kapsz egy egyedi sorszámot (UCAS Clearing Number). Ezt követően csakis azután lehetséges egy bizonyos szak megjelölése, ha előtte erre engedélyt kaptál az adott egyetemtől. Az engedélyt egy rövid telefonos beszélgetés során kaphatod meg, melyre nagyon szívesen segítünk felkészülni. Miután sikeresen hozzáadtál egy engedélyezett szakot (Choice) jelentkezésedhez, hozzáadhatsz akár többet is, de az előzetes telefonos jóváhagyás elengedhetetlen mindehhez.

Ki jelentkezhet a Clearing időszakban?

A Clearing lehetőség azon jelentkezőnek lehetséges, aki:

  • semmilyen alapszakos képzésre nem nyert felvételt, vagy
  • jelentkezett a UCAS-on keresztül, de semelyik angol alapszakra nem kapott offer-t, vagy
  • jelentkezett a UCAS-on keresztül angol alapszakra, kapott offer-t, de egyiket sem fogadta el.

Jelentkeznél a UCAS Clearing-en keresztül angliai alapszakokra? Mi segítünk!

Ha még idén szeptemberben meg szeretnéd kezdeni angliai továbbtanulásodat, jelentkezz segítségünkkel a UCAS Clearing időszakában! Keresd meg IEC Tanácsadóinkat az info[at]ieconline.hu email címen vagy a +36 1 501 2049-es telefonszámon (ügyfélfogadási idő: minden hétköznap 10:00-12:00, 13:00-18:00), hogy segíthessünk a jelentkezési felület létrehozásában, a Clearing-es szakok kiválasztásában vagy a telefonos interjúra való felkészülésben! Fontos: Érdemes minél hamarabb elkezdeni a jelentkezést, mert a szakok folyamatosan telnek be.

JELENTKEZEM!

Szerző: