Nyerj felvételt a University of Hull valamely alapképzésére és az egyetem visszatéríti nyílt napjára való kiutazásodat!

Habár a Univesity of Hull viszonylag gyakran szervez nyílt napokat a gólyák számára, most egészen egyedi ajánlattal rukkolt elő. Minden olyan EU-s jelentkezőnek, akinek az egyetem helyet (unconditional offer-t) ajánlott egy 2017 őszén induló alapszakra, 180 fontig visszatéríti a nyílt napra való kiutazás költségeit. Az összeget a nyílt nap folyamán vehetik fel a jelentkezők, semmilyen igazolás bemutatása nem szükséges.

University of Hull
University of Hull

A nyílt napok (Applicant Days) a következő napokon kerülnek megrendezésre:

  • 2017. február 18. (szombat)
  • 2017. március 11. (szombat)
  • 2017. március 25. (szombat)
  • 2017. április 1. (szombat)

Habár a visszatérítési ajánlat csak a helymegajánlást kapott jelentkezőket érinti, a nyílt napokra az összes jelentkezőt meghívja és szívesen látja az egyetem. A rendezvény során jelentkezők megismerkedhetnek a kampusszal és beszélgethetnek a tanárokkal és a jelenlegi hallgatókkal. 

Jelentkeznél a Hull alapszakjainak egyikére?

Amennyiben alapszakos tanévedet 2017 őszétől szeretnéd megkezdeni, még leadhatod jelentkezésed irodánkhoz. Minél hamarabb megkapjuk a felvételi dokumentumokat, annál több idő marad azok átnézésére, korrektúrázására és fordítására, így a legszerencsésebb, ha még decemberben, de legkésőbb január 15-ig megküldöd azokat nekünk.

JELENTKEZÉS

Szerző: